Νοεμβρίου 30, 2018

Στην ΝΑΤΟκομμουνιστική Χούντα Τζουκάνοβιτς-Μάρκοβιτς , συνελήφθη και φυλακίστηκε βουλευτής χωρίς προηγούμενη άρση της ασυλίας του

Ένας από τους ηγέτες του Δημοκρατικού Μετώπου (DF), ο Αντρίγια Μάντιτς, ανακοίνωσε ότι τη νύχτα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή ο βουλευτής του Μετώπου Νεμπόισα Μεντόγιεβιτς. 
Ο Μεντόγιεβιτς συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ποντγκόριτσα και σχετίζεται με την υπόθεση των καταγγελιών του Μεντόγιεβιτς για δωροδοκία του τεως Δημάρχου , της Ποντγκορίτσα. 
Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση του Μεντόγιεβιτς για περίοδο μέχρι δύο μήνες, επειδή αρνήθηκε να καταθέσει στην έρευνα του Γραφείου του Ειδικού Εισαγγελέα, για τον πρώην δήμαρχο της Ποντγκόριτσα. 
Ο Μάντιτς δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ζήτησε κατεπειγόντως συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ιβάν Μπράγιοβιτς, και ότι «κάποιοι σπρώχνουν το Μαυροβούνιο στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου». 
Πριν από λίγο η ΝΑΤΟκομμουνιστική Χούντα του Τζουκάνοβιτς συνέλαβε και τον βουλευτή του Δημοκρατικού Μετώπου Μίλαν Κνέζεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου