Αυγούστου 01, 2018

Κόκκινη κάρτα Τραμπ στον φίλο του Σόρος

ΤΙΡΑΝΑ. Η πρόσφατη έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, για την Αλβανία, έβγαλε «Κόκκινη Κάρτα» στον Ράμα, αφου περιλαμβάνει για πρώτη φορά αρνητικές αξιολογήσεις για τη διακυβέρνηση του Ράμα, σημειώνει ότι «το επιχειρηματικό κλίμα δεν είναι θετικό» . «Η Αλβανία δεν είναι κατάλληλος τόπος για τις αμερικανικές επιχειρήσεις και τους επενδυτές . λόγω της διαφθοράς, της έλλειψης κράτους δικαίου, της διαφθοράς της απευθείας συμβάσεις, καθώς και την έλλειψη ανταγωνισμού», σημείωσε η έκθεση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η Αλβανία είναι μια χώρα όπου το επιχειρείν είναι δύσκολο».
 Ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης , Λουλζίμ Μπάσα αντέδρασε λέγοντας ότι «η Αλβανική οικονομία πεθαίνει» ως αποτέλεσμα της «λεηλασίας από τον Έντι Ράμα και μια χούφτα ολιγαρχών». 
«Η Αλβανική οικονομία καθημερινά πεθαίνει ως αποτέλεσμα της ληστείας και καταστροφής από τον Έντι Ράμα που μοιράζεται εκατοντάδες εκατομμύρια και τους ολιγάρχες. Είναι πλέον σαφές ότι μοναδικός στόχος και μοναδικό κίνητρο για την εξουσία του Έντι Ράμα είναι πλούτος. Ως εκ τούτου, η μόνη οικονομική πολιτική σε αυτά τα πέντε χρόνια είναι η ληστεία. Κλοπή των πολιτών με φόρους και παραχωρήσεις με ύποπτες συμβάσεις, στους Ολιγάρχικούς και τη Μαφία για την κλοπή του πλούτου της χώρας από το πετρέλαιο και τα μεταλλεύματα, ως τα παραλιακά οικόπεδα», δήλωσε ο Μπάσα, που τόνισε ότι «η λεηλασία της Αλβανίας και των Αλβανών δεν ήταν αρκετή για τον Ράμα, που στράφηκε στους Αμερικανούς, και τους Ευρωπαίους που θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση στην Αλβανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου