Ιουλίου 10, 2018

Το ΝΑΤΟ να βάλει το χέρι του

Οι Αλβανοί σκότωσαν έναν «βορειομακεδόνα» στα Σκόπια που ήταν φίλαθλος των «Κομίτ¨της Βάνταρ στο Ξυνό Νερό. 
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα. Το θύμα λεγόταν Νίκολα Σαζντόφσκι, αλλά οι φίλοι του τον έλεγαν «Σάτζο» και ήταν 21 ετών. 
Η επίθεση εναντίον του έγινε στις 29 Ιουνίου στο σταθμό του λεωφορείου στο μπουλβάρ «Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Ο Σάτζο ήταν μαζί με την κοπέλα του στο σταθμό, λεωφορείων οταν σταμάτησε μια Μερσεντές από την οποία βγήκαν τρεις ή τέσσερις που του επιτέθηκαν με γροθιές, και ραβδιά. Του έσπασαν τα πλευρά του, και του χτυπούσαν το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. 
Οι επιτιθέμενοι έφυγαν, όταν φάνηκαν φίλοι του Σάτζο, που είχαν ειδοποιηθεί από το κορίτσι του . 
Οι φίλοι του Σάτζο λένε ότι «γνωρίζουν ποιοι του επιτέθηκαν και ας τους προστατεύει το κράτος. «Μας Παρακολουθούσαν μας για έναν ολόκληρο μήνα, και μας απειλούσαν από το Facebook και με SMS. Μια εβδομάδα πριν, μαχαίρωσαν ένα από τα παιδιά μας και τώρα περίμεναν τον Σάτζο». 
Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει συλλάβει δυο υπόπτους και αναζητεί έναν τρίτο, και προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους. πρώτα μας ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό και να το βάλετε στη συνέχεια στο ενημερωτικό δελτίο του, επισημαίνοντας τις ίδιες πληροφορίες που είχαν στην χθεσινή δήλωση. Στα αλβανικά κοινωνικά μέσα των Σκοπίων, κυκλοφορούν οδηγίες για να αποφεύγουν οι Αλβανοί τις σλαβικές συνοικίες των Σκοπίων και να είναι προσεκτικοί να μην πέφτουν θύματα προκλήσεων από τους Σλάβομακεδόνες» σημειώνει η αλβανική εφημερίδα «Λάιμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου