Μαΐου 12, 2018

Ο Ζάεφ θέλει υποστήριξη από την αντιπολίτευση

Η εταιρεία του αδελφού του Ζάεφ, Βίτσε, αρνείται ότι υπάρχει σκάνδαλο με την δημόσια γη που αγόρασαν από το δήμαρχο Ζάεφ.
Μετά από δύο εβδομάδες, ο Τζεζαίρ Σακίρι που είναι στην μαύρη λίστα των αφρικανών υπέκυψε «στην πίεση από τα μέσα» και υπέβαλε την παραίτηση του στον Ζάεφ.
Ο Ζάεφ ανακοίνωσε την παραίτησή Σακίρι από την Αχρίδα που πήγε για το άνοιγμα ενός ξενοδοχείου, όπου έφτασαν γερμανοί τουρίστες να πτήση από το Αϊντχόφεν .«Ο Σακίρι μου είπε ότι επειδή αγαπάει τη χώρα θα αποχωρήσει από τη θέση του λόγω των αντιδράσεων του κοινού», δήλωσε ο Ζάεφ , που πήγε και στο Μοναστήρι και δήλωσε ότι η συμφωνία με την Ελλάδα θα φέρει την είσοδο στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, επενδύσεις και οικονομική σταθερότητα.
Ο Ζάεφ, δήλωσε ότι έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος και ότι θα βρεθεί μια λύση που θα σέβεται την αξιοπρέπεια και των δύο χωρών και την ταυτότητα των πολιτών, και ότι η κυβέρνηση αναμένει στήριξη από την αντιπολίτευση.
«Θέλω η κυβέρνηση της και η αντιπολίτευση να είμαστε μαζί σε αυτό το ευαίσθητο θέμα. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να εγγυηθούμε στον πολίτη ένα καλό μέλλον», είπε ο Ζάεφ.
Στο Μοναστήρι ο Ζάεφ μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Κώτσο Ανγκούσιεφ , συνοδευόμενος από την δήμαρχο των Βιτολίων επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστήσεις του εργοστασίου της «Kromberg & Schubert».
Ο Ζάεφ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται ως εταίρος με τις επιχειρήσεις, προκειμένου να ξεπεραστούν οι προκλήσεις και να υπάρξει ευνοϊκό επιχειρηματικό κλίμα και ομαλή λειτουργία επιχειρήσεων και ανάπτυξη.
Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ είναι στην Τουρκία όπου έλαβε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα από το πανεπιστήμιο Τζουμχιουρέτ της Σεβάστειας, στην Τουρκία .
Οι έμποροι στις λαϊκές συνεχίζουν να διαμαρτύρονται με μπλόκα στους δρόμους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου