Ιουλίου 10, 2017

Μαυροβούνιο Ο Μέγας (μαλάκας) Μακ Κέιν και το μικρό Μαυροβούνιο Σε συνέντευξη του στο CBS ο αμερικανός Γερουσιαστής Μακέιν δήλωσε ότι «ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσπάθησε να ανατρέψει τη κυβέρνηση του Μαυροβουνίου» που είναι, «μια όμορφη μικρή χώρα», αλλά «δεν υπήρξε καμία απολύτως κύρωση».

Σε συνέντευξη του στο CBS ο αμερικανός Γερουσιαστής Μακέιν δήλωσε ότι «ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσπάθησε να ανατρέψει τη κυβέρνηση του Μαυροβουνίου» που είναι, «μια όμορφη μικρή χώρα», αλλά «δεν υπήρξε καμία απολύτως κύρωση».

Συνεχίζεται το Χάος στο Λαϊκό Κόμμα

Συνεδρίασε η πτέρυγα της Κεντρικής Επιτροπής του Σοσιαλιστικού Λαϊκού Κόμματος (SNP) που διαφωνεί με τον πρόεδρο Σέρτζαν Μίλιτς με τους πρόεδρους των τοπικών επιτροπών για να βρεθεί λύση. Στη συνεδρίαση εκτός από τον κ. Μίλιτς και τους φίλους του δεν παρέστησαν οι βουλευτές Αλεξάνταρ Νταμιάνοβιτς και Σνεζάνα Γιόνιτσα. Μετά τη συνεδρίαση δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Μπεράνε Ντράγκοσλαβ Σκέκιτς που μίλησε για την «ενότητα του Κόμματος» για τη «διεξαγωγή ενός συνεδρίου ευθύνης και ποιότητας προκειμένου να βρεθεί μια νέα λύση», και ότι ακόμα και αν τον προτείνουν, «δεν θέλω να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του SNP».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου