Οκτωβρίου 22, 2015

Αλβανία: Ευρω-παρέμβαση ζήτησε ο Λουλζίμ

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας , Λουλζίμ Μπάσα, μιλώντας από το βήμα της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ στη Μαδρίτη, είπε ότι , «οι βαρόνοι των ναρκωτικών, και άτομα που έχουν καταδικαστεί για σωματεμπορία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχουν το Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση, και ότι η δημόσια περιουσία βρίσκεται στο έλεος τους καθώς η σοσιαλιστική κυβέρνηση τοποθέτησε συστηματικά τον υπόκοσμο ως βουλευτες στο Κοινοβούλιο, ως δήμαρχους και ως ανώτατους δημοσίους λειτουργούς.
«Ο αλβανικός λαός αντιμετωπίζουν μια έκτακτη κατάσταση Η αλβανική κυβέρνηση έχει καταστρέψει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, προκαλώντας ακραίες συνέπειες για τους πολίτες», είπε ο Μπάσα, και υπενθύμισε τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με την κυβέρνηση μέσω της διαμεσολάβησης της διεθνούς κοινότητας, σχετικά με την αποποινικοποίηση.
«Δυστυχώς, η κυβέρνηση έχει εμποδίσει την εφαρμογή της συμφωνίας και το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί με την προσθήκη περισσότερων ατόμων με ποινικό μητρώο σε θέσεις Δημάρχων και σε δεκάδες άλλες σε καίριες θέσεις», τόνισε ο κ. . Μπάσα που ζήτησε από το ΕΛΚ να στείλει μια ομάδα στην Αλβανία για να διαπιστώσει την κατάσταση ιδίοις όμμασι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου