Απριλίου 10, 2010

Λήστεψαν...Λήστεψαν... Λήστεψαν.....

Λήστεψαν βενζινάδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με λεία 3.000 ευρώ έφυγαν δύο κακοποιοί από πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στο 80ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Nέα Φιλαδέλφεια.
Οι ληστες , επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, και εισήλθαν στο βενζινάδικο στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα. Μόλις ο υπάλληλος πήγε να τους εξυπηρετήσει, του προέταξαν το όπλο και του ζήτησαν τις εισπράξεις
.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στον Άγιο Δημήτριο και στη Μεταμόρφωση

Καθημερινό φαινόμενο πλέον είναι οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ. Άλλη μια ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 8, λίγο πριν κλείσει το κατάστημα. Ο ληστής , εισήλθε στο σούπερ μάρκετ επί της οδού Λιδωρικίου 3 στον Άγιο Δημήτριο και απείλησε με το όπλο του, προσωπικό και πελάτες που τον παρακολούθησαν έντρομοι να αδειάζει τα Ταμεια
Στο στόχαστρο κακοποιών βρέθηκε χθες το βράδυ και το κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Σπάρτης και του παράδρομου της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στη Μεταμόρφωση. Οι δράστες με τον γνωστό τρόπο, απειλώντας δηλαδή το προσωπικό και τους πελάτες με όπλο, άρπαξαν από τα ταμεία όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Ληστεία με λεία 3.500 ευρώ

Μέρα μεσημέρι τέσσερις άγνωστοι μπήκαν σε εταιρία θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού με τα όπλα στα χέρια. Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και ζήτησαν τα χρήματα από το ταμείο. Άρπαξαν 3.500 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ληστεία Περιπτέρου

Ο εύκολος στόχος έχουν γίνει για τους κακοποιούς τα περίπτερα. Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθε χθες το βράδυ, περίπου στις 8, ιδιοκτήτρια περιπτέρου με έναν ληστή, που την απείλησε με το όπλο του, και την υποχρέωσε να του παραδώσει τις εισπράξεις, οι οποίες ανέρχονταν στο ποσό των 200 ευρώ.

Κυψέλη Την έστειλαν στο νοσοκομείο για να της αρπάξουν την τσάντα

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα μια νεαρή γυναίκα ενώ ήταν πεζή επί της οδού Σίφνου 14 στην Κυψέλη. Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν τρεις άγνωστοι πετάχτηκαν μπροστά της αιφνιδιάζοντάς την. Οι δύο εξ αυτών άρχισαν να την χτυπούν, ενώ ο τρίτος της απέσπασε την τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα – αντικείμενα, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.
Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες.


Ληστείες και επιθέσεις νύχτα

Λίγο πρίν απο τις 3 τα ξημερώματα στο Ίλιον, στην οδό Αγίου Νικολάου 35, τέσσερις άγνωστοι διέρρηξαν διώροφο σπίτι επι της οδού Αγίου Νικολάου 35. Με την απειλή όπλων πήραν ένα ρολόι.
Στις 4.30 τα ξημερώματα στη Σταμάτα, τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν σε άνδρα και με την απειλή όπλων και αφού τον χτυπησαν, τού πήραν το άδειο πορτοφόλι του.


Έδεσαν, φίμωσαν και έκλεψαν μια 82χρονη

Χθες το πρωί θύμα ληστείας έπεσε μια 82χρονη γυναίκα μέσα στο το σπίτι της, στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα ασχολούταν με διάφορες δουλειές του σπιτιού, έχοντας αφήσει ανοικτές τις μπαλκονόπορτες. Ξαφνικά αντίκρισε μέσα στην κουζίνα της δύο νεαρούς που είχαν τρυπώσει σε ανύποπτη στιγμή.
Οι δράστες αφού την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και την έδεσαν σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Σε ένα συρτάρι βρήκαν το ποσό των 45 ευρώ. Αφού τα άρπαξαν, διέφυγαν, αφήνοντας τη γυναίκα δεμένη και φιμωμένη.
Μετά από ώρες προσπαθειών η 82χρονη κατόρθωσε να απελευθερωθεί και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε τη ληστεία, ενώ περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των δύο δραστών, που είχαν τα πρόσωπά τους ακάλυπτα.

Δέχθηκαν επίθεση με ξύλα και λοστούς την ώρα που πήγαν να βοηθήσουν μία γυναίκα

Μία γυναίκα, η οποία είχε ακινητοποιηθεί από αγνώστους στο ύψος του πάρκινγκ στο Carrefour στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και καλούσε σε βοήθεια έσπευσαν να βοηθήσουν δύο άτομα και δέχθηκαν επίθεση από τους δράστες με ξύλα και λοστούς. Δύο από τους δράστες, μετά από μεγάλη καταδίωξη συνελήφθησαν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης όταν το όχημα τους ακινητοποιήθηκε. Όπως προέκυψε πρόκειται για αθίγγανους, ενώ τρεις ακόμα από τους δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με άλλο αυτοκίνητο.

Συμπλοκή Πακιστανών στην Χιο

Όπως έγινε γνωστό από τους κατοίκους της περιοχής της οδού Καλοπλύτου πριν δύο ημέρες συνεπλάκησαν Πακιστανοί υπήκοοι και τα χειρότερα απετράπησαν χάρη της έγκαιρης επέμβασης της Αστυνομίας Χίου.

Βούλγαρος Εξέδιδε 16χρονη για 50 ευρώ

Συνελήφθη χθες ένας στα Χανιά, 25χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εξέδιδε τη 16χρονη φίλη του, έναντι αμοιβής ύψους 50 ευρώ.
Το ζευγάρι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης.

(Γιατί τους συνέλαβαν; Για αθέμιτο ανταγωνισμό ή επειδή δεν έδιναν φόρο στην Μαφία)

Ηράκλειο Κρήτης Έκλεψαν «θησαυρό»

Γέμισαν με κοσμήματα τα σακβουαγιάζ τους οι διαρρήκτες φεύγοντας από το σπίτι επιχειρηματία της Κρήτης. Κοσμήματα, που η αξία τους υπερβαίνει τις 200 χιλιάδες ευρώ! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ως προς τη λεία των δραστών διάρρηξη που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως λένε και αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση. Η διάρρηξη σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης και από εκείνη την ημέρα η σύζυγος του επιχειρηματία ζει έναν εφιάλτη, ενώ τοποθέτησε προστατευτικά κάγκελα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού της.
Η 57χρονη γυναίκα ξεκίνησε για τη δουλειά της στις 7.30 το πρωί και λίγη ώρα μετά έφυγε από το ισόγειο διαμέρισμα και η κόρη της. Η ίδια πιστεύει ότι οι δράστες της λεηλάτησαν το σπίτι μετά τις 10.30 π.μ., όταν είχε φύγει για την εργασία του κι ένας γείτονας, το σπίτι του οποίου είναι πολύ κοντά στο δικό της.
Η 57χρονη, αν και είχε κλειδώσει τις πόρτες του σπιτιού και είχε ασφαλίσει τα παράθυρα ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι θα παραβιαζόταν το διαμέρισμά της με τόση ευκολία λόγω του ότι είναι σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης.
Επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκε ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Η αξία των κοσμημάτων που δήλωσε ότι εκλάπησαν είναι εντυπωσιακή, η ίδια όμως τονίζει ότι δεν υπερβάλλει ως προς αυτό.
«Ήταν οικογενειακά κειμήλια από τη μητέρα μου. Μου έκλεψαν ένα δαχτυλίδι το οποίο είχε ένα τεράστιο μπριγιάν. Κάποτε το είχε δει ένας εκτιμητής και μου είχε πει να το βάλω σε τραπεζική θυρίδα. Ήταν λάθος μου που δεν είχα βάλει τόσο ακριβά κομμάτια σε μία θυρίδα. Μου πήραν το μονόπετρο του αρραβώνα μου, μεγάλης επίσης αξίας. Εκτός από δαχτυλίδια, έκλεψαν περιδέραια, βραχιόλια και κοσμήματα του παιδιού μου. Στους αστυνομικούς ανέφερα και έγραψα όσα θυμόμουν από τα πιο ακριβά κομμάτια».
Η 57χρονη η οποία είναι δικαστική υπάλληλος, είναι σίγουρη ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν ότι στο σπίτι της κρύβει έναν θησαυρό.
Μάλιστα η 57χρονη πιστεύει πως, μεταξύ των διαρρηκτών πολύ πιθανόν να βρισκόταν και κάποια γυναίκα. «Εκτός από τα κοσμήματα έκλεψαν και τα καλλυντικά της κόρης μου, εσώρουχα δικά της και δικά μου, ενώ αφαίρεσαν και δύο ζευγάρια παπούτσια» καταλήγει.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Βρήκαν τα ναρκωτικά, τους ξέφυγε ο έμπορος

Έφοδο στην οικία εμπόρου ναρκωτικών στην κωμόπολη Βολισσός στη βόρεια Χίο, έκαναν αστυνομικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία τους έξω από το σπίτι του και κατάφερε να διαφύγει από την πίσω πόρτα.
Σε έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν 1.560 γρ. ινδικής κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ αναζητούν τον έμπορο.

Του πήραν μέχρι και το παντελόνι.. στο Σκαφιδάκι !

Την Παρασκευή το βράδυ, διαρρήκτες μπήκαν σε δύο σπίτια στο Σκαφιδάκι της Αργολίδας .Οι ιδιοκτήτες τους δεν τους αντιλήφθηκαν προφανώς διότι χρησιμοποίησαν αναισθητικό αέριο. Από την μία οικία ιδιοκτήτη καφενείου στο Σκαφιδάκι αφαίρεσαν χρυσαφικά και λίγα μετρητά,......ενώ από το σπίτι του επιχειρηματία Γιάννη Σούρσου εκτός από χρυσαφικά πήραν και το παντελόνι του όπου είχε αρκετά χρήματα προερχόμενα από τις καθημερινές συναλλαγές του
http://www.argolidablogs.gr/

Μαφιόζικη ληστεία στην Πέγεια

Μαφιόζικη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων στην Πέγεια. Τρεις κουκουλοφόροι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι μπούκαραν από την μπαλκονόπορτα οικίας 58χρονου Ρώσου συνταξιούχου που διαμένει μόνιμα στην περιοχή.

http://filoksenos.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html

Συνέλαβαν Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί στο Ηράκλειο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 201 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.410 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία προέρχεται από εμπόριο ναρκωτικών.

Έπιασαν Βουλγάρα με 400 γραμμάρια ηρωίνη

Μία γυναίκα, υπήκοο Βουλγαρίας, συνέλαβαν αστυνομικοί στο 23ο χλμ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα είχε στην κατοχή της 400 γραμμάρια ηρωίνης.

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών στο Κρανίδι

Ο ένας τα ήπιε και προκάλεσε τροχαίο και ο άλλος ήταν λαθρομετανάστης!
στις 11 παρά το βράδυ, στο Κρανίδι, συνελήφθη αλλοδαπός, διότι οδηγούσε ΙΧ άλλου αλοδαπού, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ νωρίτερα είχε εμπλακεί μ' αυτό σε τροχαίο ατύχημα......που ευτυχώς είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές.
Επίσης δεν είχε ούτε καν δίπλωμα! Δύο μέρες αργότερα και πάλι στο Κρανίδι, συνελήφθη αλλοδαπός διότι οδηγούσε μοτοσυκλετα που άνηκε σε Έλληνα, και δεν είχε δίπλωμα, ασφαλιστήριο συμβολαίο ενώ ζούσε και παράνομα στη Χώρα.

http://paratiritis-news.blogspot.com/2010/04/blog-post_2627.html

«Ποντικοί» σε οικίες στα Τρίκαλα με λεία κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρικά είδη

Δύο ακόμη διαρρήξεις προστέθηκαν στην μακριά λίστα των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών σε οικίες στα Τρίκαλα.
Ξημερώματα χθες οι «ποντικοί», παραβίασαν θύρα εισόδου οικίας 74χρονης Τρικαλινής στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν ηλεκτρικά είδη...
Χθες το βράδυ, στόχος των «ποντικών», έγινε διαμέρισμα στη πόλη ιδιοκτησίας 47χρονης Τρικαλινής, με τους διαρρήκτες να παραβιάζουν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος και να αφαιρούν κοσμήματα και χρήματα.
Και για τις δύο νέες διαρρήξεις, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.


http://www.trikalanews.gr/article/10617

Λήστεψαν περίπτερο για 10 ευρώ!

Το αυτοκίνητο που έτυχε να σταματήσει λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μπροστά στο περίπτερο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Ιωάννινα, γλίτωσε από τα χειρότερα τη γυναίκα, που εργάζεται σε αυτό.
Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σταματήσει μια μηχανή με δυο επιβάτες, ο ένας εκ των οποίων κρατώντας πιστόλι στο χέρι ζήτησε από τη γυναίκα τα χρήματα του ταμείου.
Η γυναίκα έντρομη προσπάθησε να ανοίξει το συρτάρι αλλά λόγω του πανικού της, το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει στους ληστές ένα χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ και μερικά κέρματα.
Οι δυο άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν το αυτοκίνητο, φοβούμενοι ότι θα γίνουν αντιληπτοί.

Πηγή: epiruspost.gr


Σύλληψη διαρρηκτών

Στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας στο Ατσαλένιο, σταμάτησε η δράση δύο νεαρών, που είχαν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τα παγκάρια των εκκλησιών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα 23χρονο και ένα 27χρονο, που συνελήφθησαν από άνδρες του ΤΑΕ, ενώ η προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατέδειξε την πλούσια δράση τους.
Ο 27χρονος στις..22 Μαρτίου είχε παραβιάσει τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στον Καρτερό και αφαίρεσε κοσμήματα- τάματα πιστών. Ο ίδιος τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, εισήλθε στον Αι Γιώργη στο Κορακοβούνι και αφαίρεσε χρήματα από το παγκάρι.Από την πλευρά του ο 23χρονος, στις 21 Μαρτίου παραβίασε ζαχαροπλαστείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο. Στις 6 Φεβρουαρίου και οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Γάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου