Απριλίου 11, 2010

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ


"ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΩΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ...ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ LAP TOΡ ΑΞΙΑΣ 1200 € ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ. Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ . Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟ ΩΣ ΤΩΡΑ .Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Σπειρα στην Συγγρού"

"Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δράση σπείρας στην Συγγρού στο ύψος του Αγ. Σωστη με τελευταίο τους θύμα μια 20 χρονη φοιτήτρια που της ανοιξαν το αμάξι μπροστά στον Αγ . Σωστη την Τεταρτη τα ξημερώματα στη 1. Προσωπικά γνωρίζω άλλα δύο περιστατικα εκ των οποίων στο ένα ήμουν θύμα όταν μου άνοιξαν στισ 16/1 το αυτοκίνητο ... και πήραν μέχρι και πράγματα απο το port backage. Στην συνεχεια τον καταδιώξαμε,εγω με την παρεα μου,αλλα έβγαλε όπλο
και μας πυροβόλησε στην οδό Κράτητος στο ύψος της Σφιγγός. Η σπείρα είναι αλλοδαπών ,εγω που είδα τον δράστη τον κανω για Μαροκινό,είναι άκρως επικίνδυνοι διότι είναι εξοπλισμένοι με όπλα και αναισθητικά spreys και όλα αυτά δίπλα απο την Συγγρού!!!Τέλος, τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής αποπιούνται των ευθυνών τους καθώς απο το αστυνομικό τμήμα Ν.Κόσμου σε στέλνουν στο αστυνομικό τμήμα στο Κουκάκι και απο το Κουκάκι πάλι πίσω!
Ευτυχώς που έφτιαξαν την ομάδα ΔΙΑΣ και σωθήκαμε....ευτυχως!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Θεσσαλονίκη Άγριος ξυλοδαρμός μέρα μεσημέρι στην οδό Λαγκαδά νεαρού με σκοπό την κλοπή με λεία 715 ευρώ

Τι κι αν ήταν «μέρα μεσημέρι» και κυκλοφορούσε ο κόσμος… Τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν στις 13:00 σε νεαρό, ενώ αυτός βρισκόταν επί της οδού Λαγκαδά στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν έως ότου τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το ποσό των 715 ευρώ.

Λήστεψαν την πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας

Ακόμα και πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας χτύπησαν διαρρήκτες. Οι διαρρήκτες μπήκαν σε πέντε σπίτια, οι ιδιοκτήτες των οποίων απουσίαζαν και άρπαξαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.
Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να πάνε στο διπλανό κτίριο, της αστυνομικής διεύθυνσης για να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.


Πηγή: thebest.gr
……………………………………………………………………………..
Λακωνία: Την έδεσαν και την λήστεψαν
Αντιμέτωπη με 3 άγνωστους που μπήκαν στο σπίτι της και την έδεσαν ήρθε μία γυναίκα στη Λακωνία. Το μεσημέρι του Σαββάτου στην αγροτική θέση Πλατώρι του δημοτικού διαμερίσματος Βελλιών Λακωνίας, τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μιας γυναίκας και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και την έδεσαν με σχοινί και καλώδιο. Στη συνέχεια πήραν 30 ευρώ, δύο χρυσές βέρες, ένα ραδιόφωνο, διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα κι εξαφανίστηκαν. Τη γυναίκα βρήκε μετά απο περίπου 4 ωρες ο σύζυγός της. Ηταν ελαφρά τραυματισμένη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στο έλεος των διαρρηκτών η πόλη των Τρικάλων

Ακόμη τρεις διαρρήξεις προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των τελευταίων ημερών στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι, παραβίασαν την θύρα εισόδου οικίας ιδιοκτησίας 66χρονου Τρικαλινού και αφού εισήλθαν στην οικία, άρπαξαν διάφορα κοσμήματα ... και 60 ευρώ. Στην συνέχεια πιθανών οι ίδιοι δράστες, παραβίασαν κεντρική είσοδο οικίας 36χρονου Τρικαλινού και αφαίρεσαν κοσμήματα οικίας 6.000 ευρώ και 150 ευρώ. Η τρίτη διάρρηξη έγινε σε ανασφάλιστο όχημα 23χρονης Τρικαλινής, από το οποίο, άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν γυναικεία τσάντα με έγγραφα της 23χρονης και 25 ευρώ.

http://www.trikalanews.gr /
…………………………………………………………………
Αιματηρό επεισόδιο σε κέντρο στη Λάρισα

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, χθες τα ξημερώματα, σε κέντρο διασκέδασης της Λάρισας, που βρίσκεται στην οδό Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα. Όλα ξεκίνησαν στις 04:45 π.μ., όταν τρεις άγνωστοι εισήλθαν στο κέντρο, ενώ είχε κλείσει και αφού λογομάχησαν –για άγνωστους λόγους- με δύο αθίγγανους, ένας εκ των τριών έβγαλε περίστροφο και στόχευσε εναντίον τους.
Στη συνέχεια, πυροβόλησε τον ένα αθίγγανο στο γλουτό και στο δεξιό μηρό, ενώ χτύπησε τον δεύτερο στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: «Ημερήσιος Κήρυκας»

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Παντού πλανόδιοι αλλοδαποί μικροπωλητές

Ναι, να ζήσουν και αυτοί μιας και βρέθηκαν σε αυτή τη φιλόξενη χώρα, αλλά για παράδειγμα, προβάλλουμε μία κατάσταση από την οδό ... Χρυσοπηγής, όπου την Πέμπτη 8 Απριλίου το βράδυ, ήταν ο Εσπερινός της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στο μοναστήρι της περιοχής και από το μεσημέρι οι μικροπωλητές άρχισαν να στήνουν τους πάγκους. Παρατηρήσαμε λοιπόν, ότι οι Κινέζοι υπερτερούσαν κατά πολύ των Ελλήνων μικροπωλητών που ερχόταν δεύτεροι σε αριθμό. Η συμμετοχή βέβαια των ανθρώπων του μεροκάματου ήταν από πολλά κράτη γι' αυτό ευχόμαστε και παρακαλάμε την Παναγία να βοηθήσει τους λαούς, εμπεδώνοντας ειρήνη ώστε να μένουν οι άνθρωποι στον τόπο τους...

http://www.yanniskakanos.gr/reportaz/koinonika/62.htm

Σύλληψη Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν, χθες το απόγευμα, δύο Αλβανοί, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους περίπου ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, που προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τους αλλοδαπούς στις 16:00 το απόγευμα στην περιοχή Γάζι Ηρακλείου και ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν, εντόπισαν τη ναρκωτική ουσία και τα χρήματα.

Συλλήψεις για το (ΛΑΘΡΟ)μεταναστευτικό

Στο αυτόφωρο Κυπαρισσίας οδηγήθηκε πρόσφατα αγρότης από τα Φιλιατρά με την κατηγορία ότι απασχολούσε παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες από τη Σομαλία.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον αγρότη σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε δυο από τους εργάτες, που είχαν συλληφθεί γιατί δεν διέθεταν άδειες παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα.
Η καταδίκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει ότι οι αλλοδαποί εργάτες είναι απαραίτητοι για τη συνέχιση των καλλιεργητικών εργασιών. Παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας έκανε χθες αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε το όλο θέμα να αντιμετωπίζεται με ανθρωπιστικά και κοινωνικά κριτήρια. Ζήτησε ακόμη την απελευθέρωση των Σομαλών μεταναστών, οι οποίοι είναι πρόσφυγες και καλύπτονται από τις σχετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως τονίστηκε.
http://www.kalamatablogs.gr

Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Πάτρα

Στη σύλληψη επτά συνολικά παράνομων οικονομικών μεταναστών προχώρησαν χθες οι Αρχές στο λιμάνι της Πάτρας. Στις 17:50 οι υπάλληλοι του Λιμεναρχείου συνέλαβαν ύστερα από έλεγχο έναν 29χρονο αλλοδαπό που επρόκειτο να ταξιδέψει με πλοίο που είχε προορισμό την Ιταλία, χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Λίγες ώρες αργότερα, στις 20:15, οι αρμόδιοι διενήργησαν δεύτερο έλεγχο στο χώρο φορτίου ενός φορτηγού πλοίου, όπου εντόπισαν πέντε κρυμμένους αλλοδαπούς- ανάμεσά τους κι ένα παιδί- οι οποίοι στόπευαν να διαφύγουν παράνομα από τη χώρα.
Τέλος, ένας ακόμη 26χρονος παράνομος οικονομικός μετανάστης επεχείρησε μεταβεί με πλοίο στην Ιταλία, ωστόσο συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού στις 22:20, λίγη ώρα πριν τον απόπλου.

Συνελήφθη σπείρα διαρρηκτών

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο διέπραξαν εφτά κλοπές σε καταστήματα, ενώ η λεία τους ξεπερνούσε τα 92.500 ευρώ σε εμπορεύματα και το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Πρόκειται για δύο άτομα, έναν 32χρονο Έλληνα, έναν 40χρονο Ρουμάνο και τους συνεργούς τους, οι οποίοι έκαναν χρυσές δουλειές, κλέβοντας ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα ακριβά αντικείμενα από μαγαζιά της Αττικής και της Μεσσηνίας. Ύστερα από έρευνες που διεξήχθησαν στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν τα αντικείμενα και τα χρήματα, καθώς και 870 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο πιστόλια, φυσίγγια και βοηθητικά εργαλεία διάρρηξης.

Σύλληψη 38χρονου δουλέμπορου στα Τρίκαλα

Ο 38χρονος με ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, επιχείρησε να μεταφέρει προς τα Τρίκαλα, 5 Αλβανούς λαθρομετανάστες έχοντας πάρει από αυτούς το ποσό των 500 ευρώ.
Οι λαθρομετανάστες στην θέα των Αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή και εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο ...
της περιοχής, κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης και αναζητούνται.
Ο 38χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω, ενώ το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών κατασχέθηκε.

http://www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου