Απριλίου 21, 2010

Ληστείες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Οι Παπανδρέλληνες και σήμερα επιτέλεσαν το κοινωνικό τους έργο και ρήμαξαν την Ελλάδα και τους Έλληνες

Κλοπή …Ανυπαρξία….Θράσος…..κ.ο.κ

Σήμερα το πρωί συνάδελφος τηλεφώνησε και ενημέρωσε ότι θα αργήσει να προσέλθει στην εργασία γιατί του έκλεψαν το αυτοκίνητο και έπρεπε να το δηλώσει στην αστυνομία .
Πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης για να δηλώσει κλοπή την του αυτοκινήτου. Επόμενη κυρία ήταν και αυτή θύμα κλοπής αυτοκινήτου σταθμευμένου 30 μέτρα από του συναδέλφου .
Οι αστυνομικοί τους παρηγόρησαν με τα συνήθη ψέματα αν βρεθεί θα τους ειδοποιήσει δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί οι κλέφτες γνωρίζουν τους κωδικούς από όλα τα αυτοκίνητα και τον τρόπο απενεργοποίησης του συναγερμού ……κ.ο.κ
Όταν τελείωσε με την αστυνομία επέστρεφε στο σπίτι για να πάρει τα προσωπικά του πράγματα για να προσέλθει στην εργασία του έκανε μια στάση στο καφενείο της γειτονιάς του .
Ο καφετζής σαν φίλος τον ρώτησε τι έπαθε και δεν είναι στην δουλειά και του είπε ότι ήταν στην αστυνομία γιατί του έκλεψαν το αυτοκίνητο τότε ένας θαμώνας ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΤΟΝ κο ΑΞΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ) ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ 1.000 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!
ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ !!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΞΙ .......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ…….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

…………………………………….

Άρπαξαν 48.000 ευρώ από ταμεία σούπερ μάρκετ

Με όπλα στα χέρια μπήκαν, στις 15.30, άγνωστοι στο σουπερ μάρκετ Lidl, στην οδό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Δημήτριο.
Οι άγνωστοι ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξαν από τα ταμεία το ποσό των 48.000 ευρώ.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, καθώς μία πληροφορία ήθελε τους ληστές να βρίσκονται μέσα στο σούπερ μάρκετ, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Ωστόσο, μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν γίνει «καπνός».

……………….

2 Ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο και το κέντρο της Αθήνας σημειώθηκαν χθες το βράδυ.
Στις 20:45, ένα άτομο εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ «BAZAAR» που βρίσκεται στο Π. Φάληρο και, αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγε.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, στο στόχαστρο ληστών μπήκε το σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος», στο κέντρο της Αθήνας. Το «σενάριο» επαναλήφθηκε επακριβώς, με τη μόνη διαφορά ότι οι δράστες ήταν δύο.
……………………..
O ληστής στα LIDL στον Άγ. Δημήτριο το έσκασε μέσα απο τα χέρια της αστυνομίας
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

"Ο δράστης μπήκε σαν πελάτης κατέβηκε στον κάτω όροφο από το ανσασέρ και πήγε προς το χρηματοκιβώτιο είχε και τους κωδικούς το προσωπικό ήταν εκεί ο συναγερμός χτύπησε και αστυνομία περικύκλωσε το κατάστημα μετά από 10 λεπτά οι αστυνομικοί...
βγήκαν έχω ο ληστής είχε εξαφανιστεί από κάποια ali είσοδο xexe μάλλον γνώριζε καλά τι κάνει !!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
……………………………………
"Ληστεία στη Λ. Μαραθώνος"

"Ληστεία πριν απο 10 λεπτά στο EasyHome στην λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη. Ο δράστης έφυγε με ένα κόκκινο μηχανάκι, μαύρο μπουφάν, μαύρο κράνος και ενα μεγάλο μαύρο...αντικείμενο στο χερί. Το νου σας αν τον δείτε καθώς πήγε προς κατεύθυνση την Ραφήνα."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

………………………………………………..
Άγνωστοι έκλεψαν καντήλια από τάφους, ανθοδοχεία και βεβήλωσαν το νεκροταφείο Περάματος.
(21/04/2010)

Εικόνες ντροπής αντίκρυσαν χθες το πρωί όσοι επισκέφτηκαν το νεκροταφείο Περάματος, καθώς άγνωστοι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας παραβίασαν την πόρτα της κεντρικής εισόδου, έκλεψαν καντήλια από τάφους, ανθοδοχεία και άλλα αντικείμενα εκατοντάδες που βρήκαν και στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο αντιδήμαρχος της περιοχής Ευστάθιος Στάθης που βρέθηκε στο σημείο χαρακτήρισε αποτρόπαια την πράξη, ενώ η Δημοτική Αρχή Περάματος προχώρησε σε μήνυση κατ΄ αγνώστου.
.............................
Χτύπησαν και λήστεψαν γιαγιά στην Τούμπα και την εγκατέλειψαν αβοήθητη

Την καλοσύνη μίας ηλικιωμένης γυναίκας εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο δύο ληστές στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Χθες το μεσημέρι, οι άγνωστοι πλησίασαν τη γιαγιά την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της και τη ρώτησαν εάν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα της.
Εκείνη προσφέρθηκε να βοηθήσει τους αγνώστους. Όταν ανέβηκαν όμως στο διαμέρισμα, οι ληστές χτύπησαν την άτυχη ηλικιωμένη, άρπαξαν τα χρήματα από τη σύνταξή της και την εγκατέλειψαν αβοήθητη.
………………………………………………………………………………………………………….

Θεσσαλονίκη Ηλικιωμένος θύμα ληστείας μέσα σε ασανσέρ

Σε ανελκυστήρα οικοδομής εγκλώβισαν και λήστεψαν ηλικιωμένο τρεις άγνωστοι (δύο άνδρες και μία γυναίκα), στην οδό Πέτρου Συνδίκα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη...
Σύμφωνα με την αστυνομία, του άρπαξαν 900 ευρώ που προηγουμένως είχε πάρει από τραπεζικό υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης .
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών
……………………………………………………………..


Σέρρες Πετάχτηκε" στο περίπτερο και αλλοδαπός ... του έκλεψε το αυτοκίνητο

«Φτερά» έκανε μέσα σε λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο ενός 76χρονου άνδρα, από το Γαζώρο Σερρών, όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης στάθμευσε προσωρινά το Ι.Χ, προκειμένου να πάει στο περίπτερο για να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα.
Αλλοδαπός δράστης- σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του, έβαλε μπρος τη μηχανή, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.
Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου βρέθηκε λίγη ώρα μετά, σε περιοχή της Αλιστράτης, ενώ σύμφωνα με τον 76χρονο, ο δράστης έκλεψε ακόμη ένα αυτοκίνητο και μετακινήθηκε προς την περιοχή της Δράμας.
……………………..
Διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στη Χαλκίδα

Τρία αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο κέντρο της Χαλκίδας, βρέθηκαν στο στόχαστρο κακοποιών.
Οι κακοποιοί κινήθηκαν με γοργές κινήσεις και, πριν τους αντιληφθεί κάποιος, έσπασαν το τζάμι και αφαίρεσαν το cd και τον ενισχυτή για τη μουσική από το πρώτο όχημα, από το δεύτερο άρπαξαν προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να διαρρήξουν το τρίτο. Όμως του προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι ιδιοκτήτες τους ειδοποίησαν την αστυνομία.
……………………………………

Καλαμπάκα Έκλεψαν βιβλιάρια υγείας από ιδιωτικό ιατρείο

Περίεργη διάρρηξη σε ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμπάκα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι παραβίασαν την ανασφάλιστη είσοδο των γραφείων ενός 59χρονου γιατρού και αφαίρεσαν από μέσα σφραγίδες και δεκάδες βιβλιάρια υγείας, που ανήκουν σε ασφαλισμένους του Δημοσίου και του ΟΓΑ.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, το οποίο διενεργεί προανάκριση.
……………………………………….
Βόλος περιμένουν να τους σώσει ένας αστυνομικός


Ανήμποροι να αντιδράσουν μπροστά στην αδιαφορία της Πολιτείας αισθάνονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μουρεσίου, όταν την ίδια στιγμή διαρρήκτες «θερίζουν» τα σπίτια και τα καταστήματά τους.
Ο Δήμος Μουρεσίου εξυπηρετείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Τσαγκαράδας, ο οποίος, όντας στελεχωμένος με ένα μόλις άτομο, υπολειτουργεί.
Κάτοικοι και δημοτική Αρχή έχουν επανειλημμένως διαμαρτυρηθεί εγγράφως σε αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά η φωνή τους δεν φαίνεται να ακούγεται στα αυτιά των ιθυνόντων.
Μόλις στις αρχές του μήνα διαρρήκτες, «χτύπησαν» σε τέσσερα καταστήματα στην περιοχή, τρομοκρατώντας τους κατοίκους, ενώ κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σημειώνονται σχεδόν καθημερινά.
Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε την Κυριακή, αποφάσισε για ακόμη μια φορά να μεταβεί στο αρμόδιο υπουργείο και να ζητήσει την επιπλέον στελέχωση του εν λόγω σταθμού.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
…………………………………………………….
Κως Αλβανός προσπάθησε να κλέψει και μετά ζητούσε τα ρέστα !!!!!!!!!!!!!!


Ένας 28χρονος Αλβανός προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο στην Κω.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θρασύτατος διαρρήκτης, χρησιμοποιώντας λοστό, αποπειράθηκε να κλέψει ένα αυτοκίνητο. Έγινε, όμως, αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.
Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή ο 28χρονος άρχισε να τον βρίζει και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με τον λοστό.
Λίγο αργότερα έφτασε η Αστυνομία και έτσι ο διαρρήκτης θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Πηγή : Ροδιακή
…………………………………………….
Κόρινθος Στο στόχαστρο διαρρηκτών τα Α.Τ.Μ.


Στο στόχαστρο διαρρηκτών, βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα αυτόματα ταμειακά μηχανήματα των τραπεζών.
Χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι επεχείρησαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ. της Εμπορικής Τράπεζας, που βρίσκεται στο σούπερ – μάρκετ «Μαρινόπουλος», στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου.
Οι δράστες, έσπασαν με σφυρί το τζάμι του μηχανήματος, αλλά δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα χρήματα, αφού υπήρχε μία ατσαλένια πόρτα, την οποία δεν μπόρεσαν να ανοίξουν. Έτσι, εγκατέλειψαν την προσπάθεια και ετράπησαν σε φυγή, αφού ήδη είχε ενεργοποιηθεί και ο συναγερμός του καταστήματος.
Το σούπερ – μάρκετ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με αποτέλεσμα η Αστυνομία, να έχει στη διάθεσή της, ελλιπή στοιχεία. Τα μόνα που συνέλλεξαν, ήταν δακτυλικά αποτυπώματα στο μηχάνημα και ένα καλσόν, το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν ως κουκούλα

………………………………….
Πάτρα Τους έδιωξε ο συναγερμός

Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια μίμησης των διαρρηκτών του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε σούπερ μάρκετ στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.
Αυτήν τη φορά, οι επίδοξοι διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι το ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας που βρίσκεται στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ωστόσο, οι άγνωστοι αποδείχθηκαν ερασιτέχνες, αφού στην προσπάθειά τους να μπουν στο σούπερ μάρκετ, λίγο πριν από τις 03:00, ενεργοποίησαν τον συναγερμό, γλυτώνοντας στο παρά πέντε τη σύλληψη, αφού ελάχιστα λεπτά αργότερα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας.

Πηγή: skaipatras.gr
……………………………
Βόλος Ο συναγερμός έτρεψε σε φυγή τους διαρρήκτες

Με… άδεια χέρια έφυγαν άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ» που βρίσκεται επί της οδού Λαρίσης, στον Βόλο.
Η ενεργοποίηση του συναγερμού οδήγησε τους επίδοξους διαρρήκτες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους, αφού ήταν ορατός ο κίνδυνος της σύλληψής τους.
………………………….

Πάτρα Συλλήψεις για κλοπές

Τις τσάντες και κυρίως τα πορτοφόλια, ανυποψίαστων ηλικιωμένων γυναικών, έβαζαν …… στο μάτι, δύο γυναίκες ρουμανικής υπηκοότητας, που συνελήφθησαν χθες στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου της Πάτρας.
Χθες το μεσημέρι οι δύο Ρουμάνες, επεχείρησαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης, που βρισκόταν στο ασανσέρ του κτιρίου του ΙΚΑ. Η παθούσα έβαλε τις φωνές και οι δύο δράστιδες, εγκλωβίστηκαν από υπαλλήλους και ασφαλισμένους και παραδόθηκαν λίγο αργότερα στην Αστυνομία.
Οι δύο Ρουμάνες, ήταν καλοντυμένες και η εμφάνισή τους ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.
Στο μεταξύ, δύο περιστατικά κλοπών, το ένα σε κατάστημα ανδρικών ρούχων στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και το άλλο σε σούπερ μάρκετ στην Πατρών – Κορίνθου και Αμερικής, κατέγραψε χθες το απόγευμα το αστυνομικό δελτίο.
Συνελήφθη μία 42χρονη Βουλγάρα η οποία είχε κλέψει ένα παντελόνι από πολυκατάστημα της Αγίου Νικολάου.
Ωστόσο, δεν πρόβαλε να χαρεί τη λεία της, καθώς έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών με τα κλοπιμαία.
Στο μεταξύ, ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας χθες το απόγευμα, πήγε για ψώνια στο σούπερ – μάρκετ, γέμισε ένα ολόκληρο καρότσι με πράγματα αξίας 1.000 ευρώ και δεν πέρασε από το ταμείο για να πληρώσει!
Ο δράστης όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς οι υπάλληλοι τον αντελήφθησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

http://news.ert.gr/local/localmapDet.asp?id=502313

..............................................
Αλλοδαπός Κακοποιός στα… χέρια της αστυνομίας

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Πέλλης, καθώς λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί και ξυλοκοπήσει έναν νεαρό, με στόχο τη ληστεία.
Ο δράστης είχε χτυπήσει βάναυσα το νεαρό και στη συνέχεια του είχε αφαιρέσει όσα χρήματα αυτός είχε μαζί του.
Μάλιστα, χρειάστηκε το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη.
……………………………………………..

Έκλεψε το κινητό ανηλίκου

Ένας 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, καθώς επιτέθηκε σε ανήλικο και, με τη βία, απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο.
Ο 26χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, για να απολογηθεί για την πράξη του.
………………………………
«Βούτηξε» χρήματα και κινητό από τσάντα σε καφετέρια
Ένα 22χρονο με «μακρύ» χέρι συνέλαβαν για κλοπή οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Ο 22χρονος δράστης κατηγορείται ότι την ώρα που βρίσκονταν σε καφετέρια της πόλης, αφαίρεσε από την...τσάντα μια γυναίκας ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 180,00 €, χρηματικό ποσό 35,00 € και ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό 17,00 €.
Όταν η κοπέλα κατάλαβε ότι απουσίαζαν από την τσάντα της τα συγκεκριμένα προσωπικά της αντικείμενα απευθύνθηκε στην αστυνομία. Ο ανωτέρω 22χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας όπου εξεταζόμενος σχετικά παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο στην κοπέλα. Ο δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, όπου του επιβλήθηκε ποινή.

kavalanet.gr
…………………………………….

Στα χέρια της αστυνομίας δύο Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών
Στις 15.30΄ χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο νεαρούς Αλβανούς, γιατί σε νομότυπη κατ΄οίκον έρευνα που διενήργησαν βρέθηκαν μία(1) ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) ελαστικό αυτοκινήτου που περιείχε δώδεκα (12) νάυλον συσκευασίες με ακατέργαστη ...κάνναβη συνολικού βάρους έξι (6) κιλών και τριακοσίων ογδόντα (380) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν σε λίγη ώρα,στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά και η ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών που διενεργεί την προανάκριση.

http://epirusgate.blogspot.com/
…………………………………………………………..
αστυνομικο δελτιο ΘΕΜΑ 1ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΛΕΨΙΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ »

Την 20-04-2010 και ώρα 12.30΄ στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί της Υ.Α. Αλεξ/πολης συνέλαβαν έναν (1) 35χρονο αλλοδαπό, διότι σε γενόμενο έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του, συνολικά εκατόν ογδόντα πέντε (185) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CDs) και ογδόντα πέντε (85) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου (DVDs), τους οποίους είχε σκοπό να πωλήσει.
Οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχεθήκαν και ο ανωτέρω αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε διαπιστωτική πράξη παράβασης επιβολής προστίμου 3700,00 Ευρώ για την κατοχή των προαναφερθέντων CD’s.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ –2- ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ –11- ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Την 20-04-2010 και ώρα 22.00΄, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών και του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου εντόπισαν ομάδα δεκατριών (13) ατόμων να εξέρχεται από παραποτάμιο δασύλλιο του Έβρου, κατευθυνόμενη πεζή προς το χωριό Πέπλος – Έβρου. Εν συνεχεία, δύο (2) εξ αυτών, προφανώς οι διακινητές τους, αποσχίσθηκαν από την ομάδα, επιστέφοντας προς τον ποταμό Έβρο, ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πέπλου.
Άπαντες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Από την Αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι, οι έντεκα (11) λαθρομετανάστες διαπεραιώθηκαν με τη χρήση πλαστικής βάρκας με τη βοήθεια των δύο προαναφερόμενων διακινητών.
Κατασχέθηκαν μία (1) πλαστική φουσκωτή βάρκα, μήκους τριών (3) μέτρων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των διακινητών .
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Τυχερού.

Αναρτήθηκε από Γιάννης Τομαδάκης στις 21.4.10
http://tomadakis.blogspot.com/2010/04/blog-post_1509.html
…………………………………………………………
Έρευνες για αγνοούμενους Παπανδρέλληνες ανατολικά της Σαμοθράκης

Χθες στις 12:00, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενημερώθηκε από το αντίστοιχο κέντρο της Άγκυρας Τουρκίας για περιστατικό ανατροπής λέμβου με 17 παράνομους μετανάστες χθες το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή ΕΝΕΖ (Αίνος) Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις Τουρκικές Αρχές επτά εκ των επιβαινόντων είχαν ήδη περισυλλεγεί, ενώ οι υπόλοιποι δέκα ήταν αγνοούμενοι και βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες εντός των Τουρκικών χωρικών υδάτων, από επιχειρησιακά μέσα της Τουρκικής Ακτοφυλακής.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σαμοθράκης και Νότια της Αλεξανδρούπολης, στις οποίες συμμετείχαν δύο Πλωτά του Λιμενικού Σώματος και μεγάλος αριθμός ιδιωτικών σκαφών αναψυχής και αλιευτικών, ενώ επίσης ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα πλοία.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αέρος με εναέριο μέσο της Αερολέσχης Αλεξανδρούπολης και από ξηράς με τρία οχήματα του Λιμενικού Σώματος, ενώ επίσης συνέδραμαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Έβρου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
Οι έρευνες μέχρι στιγμής έχουν αρνητικά αποτελέσματα, τυχόν δε εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο μας.

http://www.komotiniblogs.gr/
……………………………………………………………………
Βρέθηκαν στα κρατητήρια δικηγόροι, συνελήφθησαν για πλαστή εγγραφή αλλοδαπών.


Μια 43χρονη και ένας 46χρονος, δικηγόροι, συνελήφθησαν για πλαστή εγγραφή αλλοδαπών.
Δικηγόροι στα αστυνομικά κρατητήρια Βοηθούσαν αλλοδαπούς να εξασφαλίσουν ψευδείς βεβαιώσεις
Στα αστυνομικά κρατητήρια για τέσσερεις και δυο ημέρες αντίστοιχα θα παραμείνουν 43χρονη δικηγόρος και 46χρονος συνάδελφός της, οι οποίοι φέρονται να βοήθησαν αλλοδαπούς να εξασφαλίσουν με ψευδή στοιχεία βεβαιώσεις εγγραφής ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου παρουσιάστηκαν οι δυο ύποπτοι, μετά από καταγγελία του Επαρχιακού Γραφείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, υποβλήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2008 – 26 Αυγούστου 2009 από δυο δικηγορικά γραφεία και 27 υπηκόους ευρωπαϊκών χωρών αιτήσεις για έκδοση βεβαίωσης εγγραφής πολιτών της Ευρωπαίκής Ένωσης.
Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω βεβαιώσεις που προσκόμισαν οι Ευρωπαίοι πολίτες στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης ήταν πλαστές, αφού οι συγκεκριμένοι αριθμοί κοινωνικών ασφαλίσεων ανήκαν σε άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε έλεγχος και στις 27 αιτήσεις και φαίνεται να διαπιστώθηκε ότι στα έγγραφα υπάρχουν στοιχεία εργοδοτών από όλες τις ελεύθερες επαρχίες της Κυπριακής Δημοκρατίας με πλαστές σφραγίδες εταιρειών, πλαστά στοιχεία και πλαστές υπογραφές εργοδοτών.
Η ανακρίτρια της υπόθεσης κατέθεσε χθες στο Δικαστήριο ότι όλες οι αιτήσεις που αφορούσαν το ένα δικηγορικό γραφείο υποβάλλονταν στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης από την 43χρονη φερόμενη ως ύποπτη, η οποία είναι υπεύθυνη για την υποβολή όλων των αιτήσεων που αφορούν αλλοδαπούς. Στις 16 Δεκεμβρίου 2009 εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα έρευνας στα δυο δικηγορικά γραφεία, ενώ σε τρεις περιπτώσεις τον Ιανουάριο και το Μάρτιο του 2010 εξασφαλίστηκαν 25 εντάλματα σύλληψης Ευρωπαίων πολιτών.
Να σημειωθεί ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες που αναγράφονται σε όλα τα έντυπα κοινωνικών ασφαλίσεων και στις αιτήσεις των εργοδοτών είναι παντρεμένοι με υπηκόους τρίτων χωρών. Μαρτυρία
Όπως λέχθηκε χθες στο Δικαστήριο, με βάση το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, οι αιτήσεις υποβάλλονταν προς όφελος των αλλοδαπών τρίτων χωρών με σκοπό να παραμείνουν μόνιμα στην Κύπρο. Από τις 27 υπό διερεύνηση αιτήσεις φέρεται να προέκυψε μαρτυρία σε βάρος των δυο υπόπτων για τις επτά. Μάλιστα, σε μια περίπτωση, ο 46χρονος φέρεται να εξασφάλισε για τις φερόμενες υπηρεσίες του το ποσό των 4000 ευρώ. Εναντίον των δυο υπόπτων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης στις 12 Απριλίου 2010 και τελικά συνελήφθηκαν προχθές. Μετά τη σύλληψή τους οι δυο ύποπτοι ανακρίθηκαν προφορικά εμπλέκοντας τον εαυτό τους στις επτά υποθέσεις, αλλά αρνούνται τη διάπραξη των αδικημάτων.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
http://www.alithia.com.cy/alithia_v2/front-end/main.php?action=nptext&design=default&nptext_id=59017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου