Απριλίου 22, 2010

Ληστειες…..Ναρκωτικά….. Ληστειες….. Ναρκωτικά….. Ληστειες…..

Οι Παπανδρέλληνες και σήμερα εξετέλεσαν το κοινωνικό τους έργο ……έκαναν ανακατανομή πλούτου στην Ελλάδα

Πασοκ-Mαφία-Κοινοπραξία. Καστανίδης ο προστάτης κλεπτών και διααρρηκτών

Λήστεψαν κατάστημα ψιλικών στα Πατήσια

Δύο ληστές εισήλθαν στις 11 περίπου το βράδυ στο ψιλικατζίδικο, που βρίσκεται επί της οδού Γρηγοροβίου 10 στα Πατήσια. Δεν αρκέστηκαν να απειλήσουν την ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών, αλλά προχώρησαν και στον ξυλοδαρμό της .Στη συνέχεια αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 700 ευρώ .

Τον μαχαίρωσαν για ασήμαντο ποσό στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας

Τέσσερις άγνωστοι αλλοδαποί επιτέθηκαν με σκοπό τη ληστεία, σε έναν νεαρό χθες το απόγευμα, ενώ αυτός βρισκόταν στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας. Δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν και αφού τον τραυμάτισαν , του πήραν τα λιγοστά χρήματα που είχε μαζί του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ληστεία σε Internet καφέ στην περιοχή του Ζωγράφου


Με ένα μαχαίρι στα χέρια μπήκε σε κατάστημα ίντερνετ καφέ άγνωστος δράστης στην οδό Αλ. Παπάγου στην περιοχή του Ζωγράφου , και άρπαξε από τον υπάλληλο 150 ευρώ

Ληστεία με τραυματισμό στο κέντρο της Νέας Σμύρνης

Επίθεση από έναν άγνωστο δέχθηκε ένας άνδρας, ενώ βρισκόταν σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Νέας Σμύρνης, στην Αγίας Φωτεινής 59.
Παρότι ήταν μόλις 9 το βράδυ και αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε, ο δράστης έπληξε με μαχαίρι στο κεφάλι τον άνδρα και στη συνέχεια του αφαίρεσε προσωπικά του έγγραφα και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.
Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του, και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Άγριος ξυλοδαρμός στον Ασπρόπυργο για 110 ευρώ

Τρεις άγνωστοι διέρρηξαν, στη 1 περίπου τα ξημερώματα, οικία η οποία βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κυδωνίας και Ελευθερίου Βενιζέλου στον Ασπρόπυργο.
Ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν, οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και εισήλθαν στην οικία, αιφνιδιάζοντάς τον. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν έως ότου τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε.
Εκείνος τους έδωσε το ποσό των 110 ευρώ και αυτοί τράπηκαν σε φυγή

Ληστεία με όπλο... σπρέι σε οδηγό αυτοκινήτου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Απίστευτο θράσος είχαν οι δύο ληστές που επιτέθηκαν στον οδηγό ενός αυτοκινήτου στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο άνδρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου. Οι δύο ληστές πλησίασαν το αμάξι από αντίθετες κατευθύνσεις. Ο ένας πήγε από τη μεριά του οδηγού και βγάζοντας από την τσέπη του ένα σπρέι το άδειασε στο πρόσωπο του άτυχου άνδρα που για μερικά λεπτά έχασε το φως του.Ο δεύτερος ληστής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε τα δύο κινητά τηλέφωνα και τα γυαλιά ηλίου του οδηγού.

Ληστεία σε super market του Αγίου Δημητρίου.

Ληστής «χτύπησε» super market στον Αγίο Δημητρίο.Ο δράστης κατέβηκε στο υπόγειο του καταστήματος όπου γνώριζε, προφανώς, ότι συγκεντρώνονται οι εισπράξεις. Έβγαλε όπλο και απείλησε τους υπαλλήλους.Ανάγκασε τον υπεύθυνο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 47.290 ευρώ. Έβαλε τα χρήματα σε μια σακούλα και στη συνέχεια για να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία κλείδωσε τους υπαλλήλους σε ένα από τα γραφεία.

Θεσσαλονίκη Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών. Το τελευταίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην περιοχή της Σταυρούπολης. Τρεις ένοπλοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν στο πρακτορείο και άρπαξαν τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο.

Ληστεία σε πεζό με λεία 130 ευρώ

Μπορεί να βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, αυτό όμως δεν εμπόδισε δύο κακοποιούς να τον ληστέψουν. Ο λόγος για ένα νεαρό άνδρα, ο οποίος βάδιζε στην προέκταση της Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το Ιβανώφειο Στάδιο, όταν τον πλησίασαν δύο άγνωστοι και με απειλές του αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε μαζί του (περίπου 130 ευρώ).

Λήστεψαν και τραυμάτισαν 84χρονη στη Ρόδο

Λήστεψαν και τραυμάτισαν 84χρονη κάτοικο Ρόδου. Οι δύο δράστες, εισέβαλλαν στο σπίτι της 84χρονης από το παράθυρο και αφού ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό μπήκαν στο υπνοδωμάτιο που βρισκόταν η ηλικιωμένη, την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος και πήραν ποσό 2.000 ευρώ.

Ληστεία με λεία 10240 ευρώ στο Βόλο

Ληστεία στο υποκατάστημα της Κύπρου στο Βόλο στην οδό Ιωλκού έγινε στις εννέα παρά δέκα σήμερα το πρωί. Ο δράστης, που φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ και μάσκα στο πρόσωπο με την απειλή όπλου πήρε από το ταμείο 10.240 ευρώ.

Αλβανοί λήστεψαν Πακιστανούς στο Βασιλικό!

Τρεις Αλβανοί λήστεψαν ομάδα Πακιστανών στο Βασιλικό. Οι τρεις Αλβανοί με ένα όπλο και μαχαίρια στα χέρια, πλησίασαν τους Πακιστανούς και με την χρήση βίας κατάφεραν να τους πάρουν κάποια χρήματα που είχαν μαζέψει για να στείλουν στην χώρα τους. evianews

Ο εκσκαφέας… έκανε φτερά

Ένας τεράστιος εκσκαφέας, που ζυγίζει ούτε λίγο πολύ 7,5 τόνους, έκανε…. φτερά από το κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Η κλοπή έγινε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης και όπως εκτιμά η αστυνομία οι δράστες χρησιμοποίησαν γερανό για να φορτώσουν το ερπυστριοφόρο σε φορτηγό και να εξαφανιστούν.
Ο εργολάβος, που έχει αναλάβει τη διενέργεια χωματουργικών έργων στην περιοχή, διαπίστωσε το επόμενο πρωί ότι έλειπε το ογκώδες μηχάνημα που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο, δίπλα από το εργοτάξιο.

Μπαράζ διαρρήξεων στον Νομό Τρικάλων

Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σημειώθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων. Άγνωστοι εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο οικίας 68χρονου, στην Καλαμπάκα, και έφυγαν με… λάφυρα τα κοσμήματα. Πιο τυχεροί στάθηκαν οι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι 69χρονης, επίσης στην Καλαμπάκα, καθώς της άρπαξαν το ποσό των 4.500 ευρώ. Παράλληλα, στα Τρίκαλα άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο κυλικείου, που ανήκει σε 23χρονο, και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή 500 ευρώ, που υπήρχαν μέσα. Τέλος, τρεις φορητούς υπολογιστές, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο ανδρικά ρολόγια συνολικής αξίας 2.700 ευρώ πήραν ληστες από το σπίτι 19χρονου.

Λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι στον Πλατύκαμπο Λάρισας

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στον Πλατύκαμπο Λάρισας από δύο θρασύτατους ληστές που ακινητοποίησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι.
Ήταν 12 το μεσημέρι όταν οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες εισήλθαν στη μονοκατοικία του ζευγαριού από ανασφάλιστη πόρτα, κρατώντας ένα ψεύτικο πιστόλι και έναν σουγιά, έδεσαν την 67χρονη γυναίκα με το καλώδιο από το ατμοσίδερο και ακινητοποίησαν τον 78χρονο άνδρα απειλώντας τον ότι θα τον χτυπούσαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και από την τσέπη του 78χρονου απέσπασαν άλλα 200 ευρώ. Οι δύο ληστές διέφυγαν χωρίς να γίνουν από κανέναν αντιληπτοί καθώς τους περίμενε έξω από την οικία και εντός αυτοκινήτου τρίτος συνεργός τους.

kosmoslarissa.gr

Ληστέψανε εκκλησία στα Χανιά

Τον ιερό ναό που βρίσκεται στον Δήμο Βάμου, στα Χανιά, έβαλαν στο στόχαστρό τους «ποντικοί», αφαιρώντας από την Αγία Τράπεζα το άγιο δισκοπότηρο, το άγιο δισκάριο, τον αστερίσκο, τη λόγχη και τη λαβίδα.

Πάτρα: Ιρακινός σκότωσε Μαροκινό!

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία...
Ο δράστης είχε σκοτώσει τον 31χρονο Μαροκινό στις 5 Φεβρουαρίου του 2010, στις σκάλες της οδού Αγίου Νικολάου. Ο άτυχος Μαροκινός βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος και το έργο της αστυνομίας φαινόταν πολύ δύσκολο αφού ο Ιρακινός δεν είχε αφήσει τα ίχνη του...Μετά από αλλεπάλληλες προσαγωγές και καταθέσεις οι υποψίες της αστυνομίας στράφηκαν στον 23χρονο Ιρακινό. Εντοπίστηκε στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα και τα ξημερώματα τον συνέλαβαν.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο Ιρακινός φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα για ανθρωποκτονία...

Σποράδες Ιστιοφόρο μετέφερε 32 λαθρομετανάστες

Τριάντα δύο αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, μετέφερε το με σημαία Ουκρανίας ιστιοφόρο σκάφος που χθες, αργά το βράδυ, έμεινε ακυβέρνητο στη θαλάσσια...περιοχή των Σποράδων.
Τους παράνομους αλλοδαπούς - 15 άνδρες και 17 γυναίκες, εντόπισε κατά τη διάρκεια περιπολίας του στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ποσειδών" περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ στη συνέχεια το ουκρανικό δουλεμπορικό που είχε πλήρωμα 3 αλλοδαπούς, ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στην Αλόννησο, όπου και συνελήφθη το πλήρωμα μαζί με τους 32 μετανάστες.

Αλλοδαποί είχαν κρύψει ναρκωτικά μέχρι και σε αφρό ξυρίσματος

Δύο αλλοδαποί, 30 και 24 χρόνων, συνελήφθηασαν στην Πάτρα για μεταφορ’α ναρκωτικών ουσιών . Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε στο όχημά τους, κάτω από την ταπετσαρία των δύο πλαϊνών τοιχωμάτων και μέσα στο εσωτερικό των ηχείων (woofer), εβδομήντα δύο (72) συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους δέκα κιλών και εννιακοσίων γραμμαρίων. Οι δύο αλλοδαποί μόλις αντελήφθησαν τους λιμενικούς προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς επιτυχία, ενώ προέβαλαν αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους.

Συνέλαβαν Αλβανούς διαρρήκτες

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος από την Παιανία συνέλαβαν έναν 25χρονο Αλβανό για κλοπή, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Ο 25χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται, την ώρα που έβγαιναν από ένα σπίτι και είχαν αφαιρέσει 100 δολάρια και δύο τρυπάνια. Από την έρευνα προέκυψε ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή της Παιανίας, οι δράστες, αφού παραβίαζαν με αιχμηρό αντικείμενο πόρτες και παράθυρα σπιτιών, έμπαιναν μέσα και άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Συνολικά εξιχνιάστηκαν εννέα διαρρήξεις σπιτιών. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύλληψη Αλβανού για εμπορία ναρκωτικών στο Λουτράκι

Τις απογευματινές ώρες χθες, στο Λουτράκι Κορινθίας συνελήφθη, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης ανδρών της ασφάλειας Κορίνθου, ένας 36χρονος Αλβανός , για...κατοχή, μέσα στο σπίτι του, ποσότητας χασίς, προοριζόμενης για εμπορία, ενώ στην ασφάλεια προσήχθη προκειμένου να εξεταστεί και άλλος 30χρονος Αλβανός.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα χασίς βάρους 750 γραμμαρίων, σαράντα χάπια STEDON, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 7.570 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ως μέσο διευκόλυνσης για την εμπορία ναρκωτικών.
Αρχικά συνελήφθη ο 36χρονος Αλβανός και ύστερα από υπόδειξη του βρέθηκε και ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος προ ημερών τον είχε προμηθεύσει με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) αντί χρηματικού ποσού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Κορίνθου. Ο 30χρονος Αλβανός αφού εξετάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Κορίνθου.

Εντοπίσθηκε 15χρονος τσαντάκιας στην Κατερίνη

15χρονος τσαντάκιας εντοπίσθηκε στην Κατερίνη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία καθώς πριν από μερικές ημέρες φέρεται ότι είχε αρπάξει την τσάντα μίας 38χρονης φαρμακοποιού, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
newsblog

Μετέφεραν νεαρές Αλβανίδες με πλαστά διαβατήρια!

Στις 23.30 χθες βράδυ , στον Άγιο Ιωάννη Ιωαννίνων αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας......γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο δύο νεαρές, αλλοδαπές οι οποίες κατά τον έλεγχο επέδειξαν πλαστά αλβανικά διαβατήρια .
epirusgate

Στα ίχνη κυκλώματος Αλβανών δουλεμπόρων

Έρευνες για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης παράνομων οικονομικών μεταναστών διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, που διεξήγαγαν έλεγχο σε αυτοκίνητο, εντόπισαν μέσα σε αυτό τέσσερις άνδρες αλβανικής καταγωγής, χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα παραμονής στην χώρα.
Όπως είπαν οι τρεις επιβάτες κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, είχαν καταβάλλει το ποσό των 500 ευρώ στον οδηγό του οχήματος, για να τους μεταφέρει από την Ηγουμενίτσα σε περιοχή της νότιας Ελλάδας.
Το αυτοκίνητο, όμως, ανήκει σε Έλληνα, η εμπλοκή του οποίου έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που διεξάγουν τις έρευνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Οι τέσσερις άνδρες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Καρπενησίου.


Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας

Ρουμάνος δάνειζε… πλαστά 50ευρα

Πλαστά χαρτονομίσματα χάρισε ένας Ρουμάνος από την Κω σε μία φίλη του - συνολικά 600 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50.
Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, όταν η 42χρονη Ρουμάνα του ζήτησε να της δανείσει κάποια χρήματα.
Πράγματι, ο 32χρονος της έδωσε 600 ευρώ σε 12 χαρτονομίσματα των 50. Η 42χρονη πήρε τα χρήματα, αφού προηγουμένως ευχαρίστησε τον συμπατριώτη της, και την επόμενη μέρα έδωσε ένα από αυτά σε οδηγό ταξί, προκειμένου να τον πληρώσει για τη διαδρομή.
Τότε διαπιστώθηκε πως ήταν πλαστά. Αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω.
Αστυνομικοί, σε έρευνα που έκαναν, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο Ρουμάνο, ο οποίος κατά τη σύλληψή του παρέδωσε στους αστυνομικούς άλλα εννέα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία είχαν τον ίδιο αριθμό.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, η παραχάραξη γινόταν μέσω ενός εκτυπωτή ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος κατασχέθηκε.
Ο 32χρονος συνελήφθη και χθες προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Πηγή : Ροδιακή

Αλβανός προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα

Για διαφορετικού είδους ψώνια πήγε το απόγευμα της Τρίτης ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρών-Κορίνθου και Αμερικής.
Ο άνδρας μπήκε στο σούπερ μάρκετ και άρχισε να γεμίζει το καροτσάκι με προϊόντα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει από το σουπερ μάρκετ χωρίς να περάσει από το ταμείο.

Πηγή: ΕΡΑ Πάτρας

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή αυτ/του και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Χθες (21-4-2010) και κατά τις ώρες 17:30΄ έως 18.30΄, στο Αγιοχώρι Σερρών άγνωστος δράστης, αφαίρεσε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη του οχήματος υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Υπηρεσιών μας. Περί ώρα 19:25΄ της ιδίας ημέρας (21-4-2010) εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας το κλεμμένο όχημα εντός της πόλης της Δράμας, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε φωτεινά και ηχητικά σήματα στάσης των Αστυνομικών. Με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα στο 5ο χιλ. της Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας και συνελήφθη ο 43χρονος οδηγός, αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας,.
Ο ανωτέρω συλληφθείς οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς σύνεση, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με ενδεχόμενο να εκθέσει σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες της οδού, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,75‰ στον εκπνεόμενο αέρα.
- Το Ι.Χ.Ε. αυτ/το κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας
Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για καλλιέργεια χασίς στα Χανιά

Ινδική κάνναβη καλλιεργούσε στο σπίτι του ένας 33χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στα Χανιά.

Η σύλληψή του έγινε χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Βάμου, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκαν 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0.40 έως 0.70 μέτρα, φυτεμένα 8 εξ αυτών στον κήπο του και τα υπόλοιπα 17 σε γλάστρες, επιμελώς κρυμμένα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμα 14 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 6,5 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1745 ευρώ.
Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου