Μαρτίου 13, 2010

Ο Επιχειρηματίας του ΛΑΟΥ

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΛΑΟΣ και ομοσπονδίας πρακτόρων ΟΠΑΠ
http://poeppp.org

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει:

Τις τελευταίες ημέρες το κόμμα του ΛΑΟΣ, με αλλεπάλληλες αναφορές, έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού και της Βουλής, διαδίδοντας ψευδώς, ότι το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τον ιντερνετικό τζόγο και για αυτό θα πρέπει να τον νομιμοποιήσει.

Συνέντευξη Τύπου στις 26/2/2010
«Γ. Καρατζαφέρης: Έχουν λήξει από το 2006 οι άδειες των καζίνο. Εάν δοθούν καινούργιες άδειες μπορούν να προσφέρουν στη χώρα άμεσα το ποσό περίπου του 1 με 1,5 δις. Προτιμώ να μη μπουν φόροι και να μαζέψουν τα χρήματα με αυτό τον τρόπο. Εάν αποφασίσει η κυβέρνηση να λύσει το ήδη καταπατημένο προνόμιο αποκλειστικότητας του ΟΠΑΠ το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με το Internet το οποίο δεν μπορεί να το ελέγξει και νομιμοποιήσει και δώσει τις άδειες, πρέπει να προσδοκά σε 2 δις.»

Φυσικά δεν μας προξενεί καμία έκπληξη το ενδιαφέρον του κου Καρατζαφέρη για τη νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου αφού είναι πασίγνωστο ότι τα συμφέροντα στενών συγγενικών του προσώπων, είναι άμεσα συνδεδεμένα με εταιρίες του ίντερνετ που διαφημίζονται και προωθούνται από το κανάλι του Τηλεαστυ

.Είναι απορίας άξιο, πως ο κατά τα άλλα πατριώτης, που νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας και του λαού, διαφημίζει και προωθεί μέσω του καναλιού του αφορολόγητους τζίρους μέχρι και 5 δις ευρώ, που καταλήγουν σε φορολογικούς παράδεισους και μάλιστα διαπομπεύοντας τα προιόντα του ΟΠΑΠ που τα έσοδα του καταλήγουν κατά εκατοντάδες εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό.

Έκπληξη μας προξενεί η αναγνώριση βουλευτή, επικεφαλής κόμματος της Βουλής που αποδέχεται την αδυναμία τήρησης των νόμων και ζητά τη νομιμοποίηση παράνομων πράξεων, παρακάμπτοντας το δημόσιο συμφέρον προς όφελος του ιδιωτικού.

Επειδή εμείς κύριε Καρατζαφέρη, υπηρετούμε το νόμο και τα δημόσια έσοδα μέχρι και του ενός ευρώ, σας καλούμε να άρετε την άποψη σας και να συμπορευτείτε με το λαό, που προσπαθεί να συγκεντρώσει αποδείξεις για να βοηθήσει τη χώρα να μην χρεοκοπήσει και αδιαφορεί για τα επιχειρηματικά συμφέροντα που προωθούνται από τα έδρανα της Βουλής.

Σας καλούμε να ταχτείτε μαζί μας, στη προσπάθεια που κάνουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Ελληνικού κράτους και των δημόσιων εσόδων, απαγορεύοντας τη διαφήμιση και προβολή όλων των εταιριών τζόγου σε όλα τα ΜΜΕ, που μετατρέπουν τη διαφήμιση σε επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας διαπλεκόμενα συμφέροντα εις βάρος του Ελληνικού λαού καθώς και την αυστηρή απαγόρευση του παράνομου τζόγου που στοιχίζει στον Ελληνικό λαό 5 δις ευρώ, σε μια εποχή που τα χρειάζεται, για να μην κοπεί ο 14ος μισθός του.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_4781.html#ixzz0i4YJofrQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου