Νοεμβρίου 18, 2009

Ληστείες σε τράπεζες στα Ψαχνά, στο Χαϊδάρι και σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

-Πριν από λίγο είχαμε ληστεία σε τράπεζα στα Ψαχνά. Τρεις άγνωστοι με κουκούλες και δύο καλάζνικοφ, μπήκαν στην τράπεζα ,πήραν τα χρήματα και διέφυγαν, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από την τράπεζα. (http://www.evianews.com)

-Δύο άνδρες με την απειλή όπλου λήστεψαν υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Κερασούντος 3 και Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι στις 10:43 το πρωί.

-Στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, χθες το μεσημέρι , δύο άνδρες, ηλικίας 18 - 20 και 20 - 25 ετών αντίστοιχα, πιθανόν αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες, κρατώντας ο πρώτος πιστόλι και ο δεύτερος αυτόματο πολεμικό όπλο, μπήκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.Πυροβόλησαν δύο φορές στο δάπεδο, για εκφοβισμό των πελατών που βρίσκονταν στην Τράπεζα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, απείλησαν τον ταμία και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας Νισάν Μίκρα , για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Νοεμβρίου στο τμήμα ασφαλείας Νίκαιας, από τον ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου