Νοεμβρίου 21, 2009

Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας»

Θα απολογηθεί την Δευτέρα

Ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, άρνηση να υποβληθεί σε δακτυλοσκόπηση και άρνηση να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού άσκησε ο εισαγγελέας στην εκδότρια της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Μάνια Τεγοπούλου.
Η Μάνια Τεγοπούλου, η οποία επέστρεφε τα ξημερώματα από πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, πέρασε με κόκκινο τα φανάρια της Πανόρμου και αστυνομικοί, αφού την σταμάτησαν, της ζήτησαν να κατέβει ώστε να υποβληθεί στους νόμιμους ελέγχους.
Η εκδότρια φέρεται να αρνήθηκε να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο και να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έβρισε τους αστυνομικούς .Τελικά συνελήφθη και κρατήθηκε,και οδηγήθηκε το πρωί στο Αυτόφωρο.

Η κ. Τεγοπούλου το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερη αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο

Η διαμόρφωση της κατηγορίας κατά της θυγατέρας του Κίτσου Τεγόπουλου και συνιδιοκτήτριας της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», έγινε κατόπιν πολλών παρεμβάσεων και άνωθεν εντολών από πολιτικούς παράγοντες, ώστε τελικά να της αποδοθεί η κατά το δυνατόν ελαφρότερη κατηγορία.


ΥΓ. Θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε, αν πάθει πνευμονικό οίδημα μετά από 13 μέρες, λόγω της "κακομεταχείρισης" της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου