Φεβρουαρίου 22, 2009

Οι τίτλοι των Κυριακάτικων Εφημερίδων.

Τα νέα μέτρα που προτίθεται να λάβει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας για την αντιμετώπιση της ύφεσης στη χώρα μας, ο «άγνωστος Πόλεμος» κυβέρνησης –τραπεζιτών, και τα προεκλογικά θέματα των προσλήψεων, (ενώ έρχονται απολύσεις) και της μείωσης της θητείας, απασχολούν τις εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση. Η οικοδόμηση στα οικόπεδα που έφαγαν οι ιεροί εργολάβοι του Βατοπεδίου, η Τρομοκρτία, η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση σε Ελλάδα και διεθνές επίπεδο και το τελεσίγραφο Παυλόπουλου προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για "άμεση δράση", είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Κυριακάτικη έκδοση): "Η 9μηνη θητεία αρχίζει! Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Προσλαμβάνονται οι πρώτοι 20.000 άνεργοι. Εκδίδεται κοινή υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Μπίζνες όπως... παλιά. Ζητούν άδειες για να χτίσουν στα οικόπεδα τους. Το σκάνδαλο Βατοπεδίου ζει, βασιλεύει και παράγει χρήμα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: " Δεν είναι μόνον η τρομοκρατία πονοκέφαλος για τις Αρχές Ασφαλείας, είναι και... Ασύμμετρη απειλή οι κουκουλοφόροι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Απειλή κραχ για τον ελληνικό τουρισμό. Πρόβλεψη για 1,5-2 εκατομμύρια λιγότερες αφίξεις. Φόβοι για 50.000 απολύσεις".

Η ΑΥΓΗ Κυριακάτικη: Κάλπη-κο δίλημμα μέσω Βρυξελλών. Κρίσιμο πολιτικό δεκαήμερο - Μεγαλώνει το τσουνάμι των απολύσεων".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Πακέτο με 200.000 θέσεις εκτός ΑΣΕΠ. 15 μέτρα για στήριξη της απασχόλησης, ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ".

Η ΕΠΟΧΗ: "Πρωθυπουργός ο... Αλμούνια!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
"Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση της νέας γενιάς τρομοκρατών. Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για «Επαναστατικό Αγώνα» και «Σέχτα Επαναστατών»".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "«Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην καταστροφή της χώρας». Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούσης ανοίγει τα χαρτιά του στη «Νίκη».

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Οι παγίδες του Ε9. Ολες οι αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πόλεμος κυβέρνησης - τραπεζιτών. Ο Προβόπουλος επιδιώκει να κάνει κοινωνική πολιτική με τα λεφτά των τραπεζών".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γερμανίδα γκουβερνάντα. Η ντιρεκτιβα Μέρκελ επιβάλλει τώρα καθεστώς διπλής επιτήρησης στην ελληνική οικονομία από Βερολίνο και Βρυξέλλες".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "ΚΚΕ ισχυρό - Αντεπίθεση. Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Συνιστά και διεθνιστική μας υποχρέωση".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: «Οσμή» πρόωρων εκλογών. «Δια παν ενδεχόμενον» προετοιμάζονται Καραμανλής - Παπανδρέου".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ "Αναγκαία η κρατικοποίηση των τραπεζών. Μόνο έτσι θα διασφαλιστούν τα χρήματα των φορολογουμένων".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής:
"Εχασαν 5,5 δισ. ευρώ! «Μαύρη τρύπα» στα Ταμεία. Η οικονομική κρίση κλονίζει το ασφαλιστικό σύστημα".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Εγώ ή αυτός. Το δίλημμα Καραμανλή για τις ευρωεκλογές".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Κεφαλικός φόρος 1.000 ευρώ. Για ποια εισοδήματα θα ισχύσει - Πώς θα εφαρμοστεί. Σχέδιο Παπαθανασίου για έκτακτη εισφορά 700 εκατ. ευρώ".

REAL NEWS: " Π. Παυλόπουλος: «Βρείτε τους τρομοκράτες μέχρι τις κρίσεις. Τελεσίγραφο στους στρατηγούς».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Μεγάλη ανατροπή. Δημοσκόπηση σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης".

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Αισιόδοξος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σε μια απαισιόδοξη πραγματικότητα".


ΕΞΠΡΕΣ: "Ντόμινο... πτωχεύσεων διαβλέπουν οι τράπεζες. Διακοπή εργασιών από 10-12 επιχειρήσεις μηνιαίως, λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης υποχρεώσεων".

ΚΕΡΔΟΣ: "Η εφορία αγριεύει!... Αύξηση εσόδων πάση θυσία και με κύμα ελέγχων. Σειρά αλλαγών στον φοροελεγκτικό μηχανισμό μελετά το υπουργείο Οικονομικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου