Οκτωβρίου 14, 2024

H Γκάλλοπ βρήκε ότι η Φράξια Πέεφσκι πλησιάζει τον Ντογκάν και ότι οι Συνεχίζουμε την Αλλαγή-Δημοκρατική Βουλγαρία είναι πάνω από την Αναγέννηση




 

Σύμφωνα με την έρευνα της Γκάλλοπ,  το 30,5% των ψηφοφόρων με δικαίωμα ψήφου εξέφρασαν βεβαιότητα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις πρόωρες γενικές εκλογές της Βουλγαρίας στις 27 Οκτωβρίου.
 Η προσωρινή εκτίμηση  είναι για περίπου 2 εκατομμύρια ψήφους.
 Το 3,1% όλων των ψηφοφόρων αναμένεται να ψηφίσει , «Δεν υποστηρίζω κανέναν».
 Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου 2024 μεταξύ 806 ατόμων μέσω προσωπικών συνεντεύξεων . 
Η Γκάλλοπ με αναγωγή ανακοίνωσε ότι : Το ΓΚΕΡΜΠ-ΕΔΔ  διατηρεί σημαντικό προβάδισμα ως πρώτη πολιτική δύναμη με 25,7% των ψήφων. Οι "Συνεχίζουμε  την Αλλαγή - Δημοκρατική Βουλγαρία (CC-DB) ξεχωρίζει σαφέστερα μπροστά από τη "Vazrazhdane"  (Αναγέννηση) με 16,6% έναντι 15,4% αντίστοιχα. Σε αυτό το στάδιο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος θα τερματίσει δεύτερος και τρίτος και δεν αποκλείονται εκπληκτικές εξελίξεις, ανέφερε η Γκάλλοπ . 
 Είναι πιο δύσκολο να προσδιοριστεί με δημοσκοπικές μεθόδους η κατάσταση στο πεδίο του παραδοσιακού εκλογικού σώματος του Κινήματος για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες (MRF), το οποίο έχει χωριστεί στα δύο. 
Η Συμμαχία για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες βρίσκεται στο 8,3%. Μια ανοδική τάση είναι ορατή για το MRF - Νέα Αρχή, το οποίο εισήλθε στην εκστρατεία με χαμηλότερα ποσοστά, αλλά μέχρι τώρα θα είχε λάβει την υποστήριξη του 6,9%. Το BSP-Ενωμένη Αριστερά θα είχε 7,1% και το Υπάρχει τέτοιος Λαός  θα είχε 6,3%. Όλοι αυτοί οι σχηματισμοί βρίσκονται σε αυτό το σημείο σε ένα είδος "πακέτου", αλλά η ανάπτυξη της εκστρατείας μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, στο βαθμό που, για παράδειγμα, η προβολή του MRF - Νέα Αρχή είναι ήδη ορατή. 
 Η Ηθική, η Ενότητα, η Τιμή (MECh) με 3,7% έχει καλές πιθανότητες, όπως και η Velichie [Grandeur], η οποία βρίσκεται στο 3,2% στις αρχές Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου