Αυγούστου 27, 2024

Και Πρόεδρος και Δήμαρχος ο Μιλάτοβις

 

Ο  Πρόδρος του Μαυροβουνίου Γιάκοβ Μιλάτοβιτς θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Για μια καλύτερη Ποντγκόριτσα" .
Ο  εκλογικός Συνδυασμός  «Για μια καλύτερη Ποντγκόριτσα – Γιάκοβ Μιλάτοβιτς» παρουσιάστηκε σήμερα στην Ποντγκόριτσα και ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος είναι επίσης ο ηγέτης της λίστας στις επερχόμενες εκλογές στην πρωτεύουσα, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και η νίκη της λίστας του θα «σταματήσουν το πολιτικό τσίρκο».

 Ο Μιλάτοβιτς είπε ότι επέλεξε να μην γυρίσει το κεφάλι του μακριά από κακές πρακτικές, είτε είναι σε τοπικό είτε σε κρατικό επίπεδο. 

 «Επιλέγω να παλέψω για ένα καλύτερο Μαυροβούνιο  και την Ποντγκόριτσα. Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στις εκλογές της Ποντγκόριτσα και να σταθώ μπροστά στους ανθρώπους που εμπιστεύομαι", δήλωσε ο Μιλάτοβιτς. 
Στον Συνδυασμό μετέχουν το Κίνημα Πολιτών " Ούρα" με τον Ντρίταν Αμπάζοβιτς και το Κίνημα με την Αλλαγή του Νεμπόϊσα Μεντόγιεβιτς. 

 Ο ηγέτης του Κινήματος Πολιτών, Ντρίταν Αμπάζοβιτς, αναφερόμενος στον Λούκα Ράκτσεβιτς, τον υποψήφιο δήμαρχο, του Συνδυασμού είπε,  ότι δεν υπάρχει πρόσωπο που να αξίζει να είναι στη θέση του δημάρχου της Ποντγκόριτσα περισσότερο από αυτόν.  «Δεν ξέρω άνθρωπο που να είναι πιο αφοσιωμένος στην Ποντγκόριτσα από τον Λούκα Ράκτσεβιτς. Είναι ένας γιος αυτής της πόλης και ένας άνθρωπος που γνωρίζει κάθε δρόμο και κάθε πρόβλημα και θα προσφέρει μια λύση. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τους ανθρώπους που ζουν για αυτή την πόλη και που αγαπούν την πόλη τους. Είναι ένας εξαιρετικά ηθικός άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για υψηλότερες κρατικές θέσεις", δήλωσε ο Abazović. Ο Ράκσεβιτς ευχαρίστησε για την υποστήριξη, λέγοντας ότι η λίστα "Για μια καλύτερη Ποντγκόριτσα" είναι ένα ισχυρό μπλοκ πολιτών που έχει ήδη κερδίσει. «Σήμερα, μαζί ανοίγουμε το δρόμο για την ευρωπαϊκή Ποντγκόριτσα. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αγαπούν αυτή την πόλη και η νίκη μας θα είναι το τέλος του εθνικισμού, του νεποτισμού και του εγκλήματος. Η ιστορία μας είναι μια νικηφόρα ιστορία και στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά μια νέα εποχή της Ποντγκόριτσα και του Μαυροβουνίου", δήλωσε ο Ράκσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου