Σεπτεμβρίου 30, 2020

Επί τροχάδην

 

 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Ογκολογίας και Ακτινολογίας της Σερβίας, Danica Grujičić, δήλωσε ότι οι άνθρωποι στη Σερβία εξακολουθούν να φοβούνται περισσότερο τον καρκίνο από τον κορωνοϊό και ότι θα ήθελε εάν ένα μητρώο καρκίνου θα διατηρηθεί ακριβώς όπως τηρείται το μητρώο κορωνοϊό κ covid-19.

 ΖΑΓΚΡΕΜΠ. Ο Μίροσλαβ Τουνάν, μέλος του Κροατικού Κοινοβουλίου και πρώην αρχηγός των υπηρεσιών πληροφοριών της Κροατίας, δήλωσε ότι όλες οι πολυεθνικές χώρες κατέρρευσαν τη δεκαετία του 1990 και ότι "μια ενιαία Β-Ε δεν έχει μέλλον." /end/sg

 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ.Ο Πρόεδρος της Βουλής των Λαών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Β- Ε, Νίκολα Σπίριτς, δήλωσε ότι πρέπει να αναζητηθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα στη Β-Ε, καθώς κάθε λύση από το εξωτερικό αποδείχθηκε χειρότερη για όσους ζουν εδώ.

 ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Ο διευθυντής της Κρατικής Υπηρεσίας Ερευνών και Προστασίας της Β- Ε  (ΣΙΠΑ), Ντάρκο Τσουλούμ, δήλωσε  ότι θα προσπαθήσει να αυξήσει τα αποτελέσματα της Σίπα σε υψηλότερο επίπεδο, το οποίο σημαίνει πιο αποτελεσματική διεθνή και διυπηρεσιακή συνεργασία μεταξύ δομών ασφαλείας, και τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης.

 ΠΡΙΣΤΙΝΑ. Ο Δικηγόρος Nebojša Vlajić δήλωσε  ότι το Ειδικό Δικαστήριο  για τα εγκλήματα  του ΟΥΤΣΕΚΑ και το γραφείο του εισαγγελέα του Δικαστηρίου στη Χάγη πρέπει να προστατεύσουν  τους μάρτυρες, διότι διαφορετικά οι κατηγορούμενοι  θα απαλλαγούν για την έλλειψη μαρτυριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου