Σεπτεμβρίου 27, 2020

Οι λωποδύτες του Μίλο Τζουκάνοβιτς δραπετεύουν από τον αντιφασιστική Πομπηία Δυο «επιχειρηματίες», του Τζουκάνοβιτς, πούλησαν άρον- αρον τις επιχείρησεις τους και έφυγαν από το Μαυροβουνίου.

 Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας Μπράνο Μιτσούνοβιτς πούλησε τη μισή επιχείρησή του που κατασκευάζει ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μπούντβα στους Τούρκους. 

 Η τουρκική επιχείρηση «Merit Montenegro» αγόρασε το 50% του υπο κατακευή ξενοδοχείου στο κέντρο της Μπούντβα με προϋπολογισμό σχεδόν 17 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η τουρκική επιχείρηση έχει εγγραφεί ως συνιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί το 12ώροφο ξενοδοχείο. 

Ο Μιτσούνοβιτς είναι ένας από μια σειρά επιχειρηματιών κοντά στο απερχόμενο αντιφασιστικό καθεστώς του Μίλο Τζουκάνοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την επιχείρησή του με ξένες εταιρείες τον τελευταίο μήνα. 

Ο επίσης αμφιλεγόμενος Μαυροβούνιος επιχειρηματίας Βέσελιν Βέσκο Μπάροβιτς αποφάσισε επίσης να πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στις αρχές Σεπτεμβρίου. Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπάροβιτς ανακοίνωσε την εκκαθάριση του ανοικτού επενδυτικού ταμείου «Eurofund», στις 2 Σεπτεμβρίου πούλησε την «Ελβετική Ασφαλιστική», και στις 3 Σεπτεμβρίου μεταβίβασε μέρος των μετοχών του «Mimoza Hotel Tivat». 

 Μετά τις εκλογές στο Μαυροβούνιο, το αίτημα από το Μαυροβούνιο για διαμερίσματα στις ελίτ γειτονιές  του Βελιγραδίου Βράτσαρ  και Ντεντίνιε αυξήθηκε, αναφέρουν τα μεσιτικα γραφεία. Το Γραφείο Συνεργατών Ακινήτων Βελιγραδίου καταχώρησε 168 αιτήσεις για διαμερίσματα και κατοικίες στο Βράτσαρ και το Ντεντίνιε, μέσω δικηγορικών γραφείων στο Μαυροβούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου