Σεπτεμβρίου 27, 2020

Επί τροχάδην

 

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο Πρόεδρος των Νέων Σοσιαλδημοκρατών Ντένις Σούλιτς δήλωσε στο  ότι κάθε φορά που το SDA μιλά για πόλεμο, κάθε πολίτης θυμάται τη δήλωση του Αλία Ιζετμπέκοβιτς ότι είναι έτοιμος να θυσιάσει την ειρήνη για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη  και κάθε πολίτης γνωρίζει  ότι ο Ιζετμπέκοβιτς πραγματοποίησε το σχέδιό του.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, της Ρεπούμπλικα  Σέρπσκα ανακοίνωσε ότι  από 369 δείγματα που ελέγχθηκαν  το Σάββατο επιβεβαιώθηκαν  61 νέα κρούσματα και ότι ένας ασθενής πέθανε.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσεότι η συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας «έσωσε πολλές ζωές», την οποία εκτίμησε ως δική του και  επιτυχία των ΗΠΑ.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Αύριο είναι  η 25η επέτειος από τη δολοφονία 10 Σέρβων πολιτών στο χωριό Βαριβόντ κοντά στην Κνίν, η μέση ηλικία των οποίων ήταν τα 67 ετών, ανακοίνωσε το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης "Veritas".

 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η Πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς δήλωσε ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Σερβίας, και πιστεύει ότι θα σχηματιστεί στα μέσα Οκτωβρίου.

 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βουλίν δήλωσε ότι βρέθηκε το «μαυρο κουτί»  του αεροπλάνου  «MiG-21», που έπεσε κατά τη διάρκεια άσκησης.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Υπουργός Υγείας της Σερβίας Ζλάτιμπορ Λόντσαρ δήλωσε ότι γίνεται πολλή δουλειά για την ανοικοδόμηση των Νεων Νοσοκομείων  και την προμήθεια του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού προκειμένου να είναι έτοιμος για ένα νέο κύμα στεφανιαίου.

 ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ /SRNA/ - Οι πολίτες του Μαυροβουνίου έχουν δείξει στις εκλογές τι θέλουν και καμία πρεσβεία δεν πρέπει να εκλέξει νέα κυβέρνηση γι' αυτούς, δήλωσε ο Πρεσβευτής της Σερβίας στην Ποντγκόριτσα Βλάντιμιρ Μπόζοβιτς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου