Σεπτεμβρίου 30, 2020

Αλβανία Εκλογές: Στις 05/10 το Υπουργείο Εσωτερικών θα δημοσιεύσει την προκαταρκτική λίστα ψηφοφόρων

 

ΤΙΡΑΝΑ.  Στις 5 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δημοσιεύσει την προκαταρκτική λίστα των ψηφοφόρων, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Σαντέρ Λέσαϊ, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι το σύστημα διευθύνσεων των πολιτών στη χώρα επικαιροποιείται, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει το δικαίωμα ψήφου στα εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 25ης Απριλίου. Τόνισε επίσης ότι συζητείται ένα νέο νομικό πακέτο για την ενοποίηση του συστήματος διευθύνσεων που θα αποτρέψει το χάος.

ΤΙΡΑΝΑ. Το Αλβανικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες το  απόγευμα, ότι από τα  820 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες  διαγνώστηκαν  127 νέες λοιμώξεις, 75 εκ των οποίων έχουν καταγραφεί στα Τίρανα. 4 ασθενείς που έπασχαν από την λοίμωξη έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες. Στην Αλβανία, 384 άνθρωποι έχουν πεθάνει  από την πανδημία.Τα Ενεργά κρούσματα  είναι 5402

 ΣΚΟΠΙΑ.  Ο πρώην Πρωθυπουργός της Σεβερνομακεντόνιγα  Νίκολα Γκρουέφσκι καταδικάστηκε ερήμην  σε ενάμιση χρόνο φυλάκιση ως ηθικός αυτουργός γι; Τον ξυλοδαρμό ακτιβιστών του Ζάεφ στο Δήμο του Κέντρου στα Σκόπια.

ΣΚΟΠΙΑ. Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο Κώδικας Δεοντολογίας για όσους υπηρετούν σε Δημόσιες Θέσεις. Ο  αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς και του εγκλήματος, της βιώσιμης ανάπτυξης και του ανθρώπινου δυναμικού, Λιούπτσο Νικολόβσκι, διορίστηκε υπεύθυνος για να παρακολουθεί και να εφαρμόζει τον νέο Κώδικα.

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Στο Μαυροβούνιο, τις τελευταίες 24 ώρες, ελέγχθηκαν 572 εργαστηριακά δείγματα και επιβεβαιώθηκαν 134 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε και ο θάνατος ενός ασθενούς από το Χέρτζεκ Νόβι  που ήταν 73 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου