Αυγούστου 12, 2020

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Σήμερα η απόφαση για τις προσφυγές για το σκάνδαλο της σύμβασης της Εφορευτικής Επιτροπής για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών

ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία συμφιλίωσης Σέρβων-Κροατών, ο Επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη , Χουσεΐν Καβάζοβιτς, δήλωσε ότι «οποιαδήποτε απόπειρα συμφιλίωσης σε βάρος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης δεν θα περάσει, αλλά θα οδηγήσει σε νέα προβλήματα». ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Τις τελευταίες 24 ώρες, ελέγχθηκαν Ομοσπονδία (FBiH) 1.454 δείγματα από τα οποία το 11% βγήκαν θετικά και επιβεβαίωσαν 161 νέα κρούσματα. Στο ιδιο διάστημα 17 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της FBiH. 
 ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Η συνολική παραγωγή προϊόντων ξυλείας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη το δεύτερο τρίμηνο του έτους ανήλθε σε 978.933 κυβικά μέτρα, και ήταν κατά 1,9% λιγότερη από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, ανέφερε η Στατιστική Υπηρεσία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. 
 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο Πρωθυπουργός της Ρεπούμπλικας Σέρπσκα Ράντοβαν Βίσκοβιτς δήλωσε ότι η Σέρπσκα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προϋπολογισμό της και ότι εκπληρώνει εγκαίρως όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις της.
 ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρεπούμπλικα Σέρπσκα. ανακοίνωσε ότι από τα 388 δείγματα που ελέγχθηκαν το 12,11% βρέθηκε θετικό και επιβεβαιώθηκαν 47 νέα κρούσμα λοίμωξης από τν Κορωνοϊό. Πρόκειται για 24 άνδρες και 23 γυναίκες Πέντε ασθενείς έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους άνδρες και δύο ηλικιωμένες γυναίκες, Μέχρι στιγμής, στη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα ανιχνεύτηκαν 5.694 κρούσματα και συνολικά 204 άτομα που βρέθηκαν θετικά για τον ιό πέθαναν. Συνολικά 263 ασθενείς νοσηλεύονται και 3.579 άτομα βρίσκονται υπό παρακολούθηση στο σπίτι τους. 
ΜΠΙΕΛΙΝΑ. Μέχρι στιγμής, 2.000 άτομα έχουν ενταχθεί στο Κόμμα SDSS το οποίο ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες από τον Μίτσο Μίτσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου