Απριλίου 30, 2020

Στα Τίρανα συνελήφθη Τατζίκος του Ισλαμικού Κράτους

Ένας 24χρονος υπήκοος Τατζικιστάν, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθη στα Τίρανα σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μέλη της Αντιτρομοκρατικής σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Τιράνων συνέλαβαν τον 24χρονο από το Τατζικιστάν, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις Γερμανικές αρχές, στις 21 Απριλίου του τρέχοντος έτους. 
Στη Γερμανία κατηγορείται για συμμετοχή σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση και σύσταση τρομοκρατικού πυρήνα στη Γερμανία για τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών για λογαριασμό του Ισλαμικού κράτους.
ΤΙΡΑΝΑ. O Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα ενέκρινε τον νόμο σχετικά την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ του Υπουργικού Συμβουλίου και της κυβέρνησης της Γαλλίας για την ίδρυση του Γαλλικού Οργανισμού Ανάπτυξης στην Αλβανία.

Η συμφωνία με τον Γαλλικό Οργανισμό για την Ανάπτυξη ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, μετά τον τραγικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες αναμένεται να υποστηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη στη Αλβανίας διαχειριζόμενοι   τη γαλλική πολιτική βοήθειας και ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου