Απριλίου 30, 2020

Επί τροχάδην

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Το Γραφείο της Σερβικής Κυβέρνησης για το Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι καταδίκασε έντονα τις επιθέσεις κατά των Σέρβων, και την καταστροφή και την κλοπή της περιουσίας τους στα χωριά Γκογκμπούλια στο δήμο Βούτσιτρν και Μπαμπέν Μοστ έξω από το Όμπιλιτς, και ζήτησε από τις αρμόδιες Αλβανικές αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν τους δράστες. 
ΚΟΣΟΒΣΚΑ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ. Σύμφωνα με το ΕπιτελείοΚρίσεων των σερβικών Δήμων, στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιωθήκαν άλλα πέντε κρούσματα.
 ΣΕΡΑΓΕΒΟ.  Στη Βοσνία Ερζεγοβίνης , μέχρι σήμερα το μεσημέρι, επιβεβαιώθηκαν 1.757 κρούσματα λοιμώξεων από κορωνοϊό, και 69 θάνατοι .727 ασθενείς ανέκαμψαν . Σήμερα επιβεβαιώθηκε το πρώτο της λοίμωξης στο Ντόνι βακούφ. 
ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ζήτησε από την κυβέρνηση να παράσχει κονδύλια χρηματοδότηση για τις φετινές τοπικές εκλογές. Η νέα πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Βάνια Μπιέλιτσα-Προυτίνα ήταν σύμβουλος του ηγέτη του SDS Μίρκο Σάροβιτς στ Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Οικονομικών Σχέσεων στο προηγούμενο Συμβούλιο Υπουργών , αν και σύμφωνα με το νόμο, τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να σχετίζονται με πολιτικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου