Απριλίου 25, 2020

ΣΚΟΠΙΑ: Ο Χριστιάν Μίτσκοσκι ζητησε από τον Πρόεδρο Πεντάροφσκι τη συγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών για να συζητήσουν την Ανάσταση εκ των νεκρών των Λαζάρων βουλευτών

Ο αρχηγός του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ (VMRO-DPMNE), Χριστιάν Μίτσκοσκι, ζήτησε από τον Πρόεδρο Στέβο Πενταρόφσκι να συγκαλέσει συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών για να συζητηθεί η πρωτοβουλία της SDSM και των εταίρων της που επιδιώκουν την εκ νέου σύγκληση της διαλυθείσης Βουλής. 
Ο Μίτσκοσκι, τόνισε ότι επειδή γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν πλειοψηφία στην επόμενη σύνθεση της Βουλή SDSM φοβάται ότι τα διατάγματα Εκτακτης Ανάγκης δεν θα επικυρωθούν. 
Ο ηγέτης του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι οι προτεραιότητες του δεν είναι οι εκλογές, αλλά η υγεία των πολιτών και η οικονομία. «Είναι σαφές ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας», είπε και τόνισε : «Σήμερα, δεν σκεφτόμαστε τις εκλογές. Προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών». 
Παρόλα αυτά, είπε ότι , πρέπει να γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων και να λυθεί το ζήτημα των τοπικών εφορευτικών επιτροπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου