Απριλίου 07, 2020

Τα αναξιόπιστα τεστ των Λοι-Λω, Στα Σκόπια πέθανε ασθενής που ήταν δύο φορές ΑΡΝΗΤΙΚΗ στο τεστ.

Μια 80χρονη γυναίκα από το Στιπ πέθανε στην Κλινική Λοιμωδών Νοσημάτων στα Σκόπια. Η γυναίκα που έχασε τη μάχη με τον Κορωνοϊό νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά στο Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων στο Στιπ. Αν και είχε συμπτώματα, οι δύο πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν αρνητική και είχε διαγνωστεί με βρογχοπνευμονία. Αλλά μετά την τρίτη δοκιμή, η οποία πραγματοποιήθηκε από την οικογένεια της διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα, ήταν θετική . Αμέσως τέθηκαν σε απομόνωση δύο γιατροί, οκτώ νοσοκόμες και τέσσερις νοσηλευτές, οι οποίοι είχαν επαφή με την 80χρονη γυναίκα.
Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας τέσσερεις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τον  κορωνοϊό στην Κλινική Λοιμωδών Νοσημάτων στα Σκόπια. Πέθανε και ενας άλλος 53 ετών που  νοσηλευόταν  στο σπίτι του στο Κουμάνοβο,

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες, έχουν καταγραφεί 29 νέα κρούσματα. 15 στα Σκόπια , 7 Κουμανόβο , 1 στον Περλεπέ , από 3 στη Στρούγκα και το   Κότσανι . Με αυτούς ο συνολικός αριθμός των διαγνωσμένων ασθενών με  είναι 599 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου