Ιανουαρίου 16, 2020

Ο NATOΚομμουνιστής Μάρκοβιτς, που είναι πρωθυπουργός του Mαυροβουνίου χαρακτήρισε τις Λιτανείες των εικόνων και τις Παρακλήσεις ανατρεπτική δραστηριότητα.

ΠΟΝΤΓΚΟΡΤΣΑ. Το «ΝΑΤΟκομμουνιστικό» καθεστώς του Μαυροβουνίου δεν απάντησε στο διάβημα του Βελιγραδίου για την περιουσία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας , και υποστήριξε ότι ως νατοϊκή χώρα, υφίσταται (ρωσική) επίθεση, και ότι οι Λιτανείες και οι Παρακλήσεις είναι ανατρεπτική δραστηριότητα. και ότι το Μαυροβούνιο , Το «ΝΑΤΟκομμουνιστικό» καθεστώς του Μαυροβουνίου είπε ότι «αντιστάθηκε στην επιθετική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση του Κράτους». 
Ο πρωθυπουργός Ντούσκο Μάρκοβιτς , δήλωσε σε συνάντηση με τον Πρέσβη της ΕΕ Άιβο Οραβ, ότι η κυβέρνηση παραμένει ανοικτή σε διάλογο χωρίς αποκλεισμούς με όλες τις θρησκευτικές κοινότητες, για την εφαρμογή του Νόμου για την ελευθερία του θρησκεύματος. Είπε δηλαδή ότι είναι έτοιμος να συζητήσει με τον Παπα και τους μουσουλμάνους τον διαμοιρασμοό των Ιματίων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας . 
Ο ΝΑΤΟκομμουνιστής Μάρκοβιτς είπε ακόμα ότι , «το Μαυροβούνιο που είναι κράτος- μέλος και το του ΝΑΤΟ, και βρίσκεται στη διαδικασία της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αντιμετωπίζει μια καθοδηγούμενη και επιθετική εκστρατεία από τα μέσα ενημέρωσης με μεγάλο όγκο παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων». «Το Μαυροβούνιο προσφέρει ένα δημοκρατικά και σταθερό περιβάλλον για όλους τους πολίτες του», είπε και πρόσθεσε: «Όπως είδατε τις τελευταίες εβδομάδες, παρά τον μεγάλο αριθμό ανατρεπτικών δραστηριοτήτων , που έχουμε υποστεί, κατορθώσαμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια και τις βασικές αξίες της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου