Ιουνίου 13, 2019

Επί τροχάδην

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης από τους SNSD Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία μιας ομάδας βουλευτών για πραγματοποιήσει έκτακτης συνεδρίαση του Σώματος είναι απαράδεκτη. Νέα «έκτακτη» συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων της έχει προγραμματιστεί από τους μουσουλμάνους για την Παρασκευή, 14 Ιουνίου. 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο υπουργός Πολιτισμού της Σερβίας Βλάνταν Βουκοσάβλιεβιτς απέστειλε επιστολή στον Γενικό Διευθυντή της ΟΥΝΕΣΚΟ Αντρέι Αζούλ, και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις των Αλβανών για τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Νόβο Μπρντο , και ζήτησε την προστασία της σερβικής πολιτιστικής κληρονομιάς. 

ΜΑΔΡΙΤΗ. Η Ισπανία θα συνεχίσει να στηρίζει τα επιχειρήματα του Βελιγραδίου εναντίον της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στην Ιντερπόλ δήλωσε η Γενική Διευθυντής του ισπανικού υπουργείου Εσωτερικών. 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Ο Πρόεδρος της τρισυπόστατης Προεδρίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και Σερβικό Μίλοραντ Ντόντικ ενημέρωσε τη Γερμανίδα πρεσβευτής Κριστάνε Χόχμαν ότι δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει το αίτημά της για αποχαιρετιστήρια διότι εκείη εργάστηκε κατά της Σερβικής Δημοκρατίας και κατά συνέπεια κατά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Ο Πρόεδρος Ντόντικ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον αποχωρούντα Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο Βελιγράδι Αλέξανταρ Τσεπούριν για όλα όσα έκανε για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της Ρωσίας και του σερβικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου