Μαρτίου 31, 2019

Ο Μπάσα από το Δυρράχιο : Εθνική αναγκαιότητα να φύγει ο Ράμα

Το Δημοκρατικό Κόμμα διοργάνωσε χθες το βράδυ στο Δυρράχιο, μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία μπροστά από το Δήμο. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της Αλβανικής αντιπολίτευσης εκτός των Τιράνων μετά τις επτά μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μπροστά από την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο στα Τίρανα. 

Απευθυνόμενος στο πλήθος των υποστηρικτών του κόμματος ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα δήλωσε ότι , « ο άνεμος της αλλαγής ,
 ο άνεμος της ελευθερίας πάντα ξεκινάει από την πόλη σας. Από όλες τις πλευρές υπάρχει ελπίδα για μια πραγματική μεγάλη αλλαγή για κάθε αλβανική οικογένεια», και τόνισε: 
« Οι Αλβανοί ξύπνησαν, επαναστάτησαν και δεν θα σταματήσουν μέχρι να έρθει στην Αλβανία πραγματική δημοκρατία. Μέχρι να έχουμε ισότητα ενώπιον του νόμου , δικαιοσύνη, ελευθερία και ευκαιρίες για κάθε πολίτη». 
« Κάθε φορά που ένα καθεστώς φτάνει στο τέλος, του επαναλαμβάνουν το ίδιο άσχημο θέαμα. Μια τέτοια άσχημη εμφάνιση χθες στο Δυρράχιο επανέλαβε ο Ράμα που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη εξαθλίωση των Αλβανών. Ο κλέφτης των ψήφων των πολιτών του Δυρραχίου. Ο άνθρωπος που έκλεψε το ψωμί από τα παιδιά των Αλβανών πολιτών, αυξάνοντας το κόστος ζωής», είπε ο Μπάσα, και τόνισε: «η αποχώρηση της εγκληματικής κυβέρνησης του Ράμα είναι μια εθνική αναγκαιότητα». 
« Μέχρι πρόσφατα, πολλοί θα έλεγαν ότι είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι για να διαμαρτυρηθούν. Μια τέτοια συνάντηση με τόσους πολλούς ανθρώπους στο Δυρράχιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Η υπομονή έχει φθάσει στο τέλος της και ο μόνος τρόπος είναι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Δεν χρειαζόμαστε αυτήν την κυβέρνηση αλλά μια κυβέρνηση που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο Μπάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου