Μαρτίου 17, 2019

Ο Τζουκάνοβιτς κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας Βιέστι

Η εφημερίδα «Βιέστι» δημοσίευσε συνέντευξη του ευρισκομένου στο Λονδίνο προέδρου του Ομίλου «Άτλας» Ντούσκο Κνέζεβιτς, ο οποίος είπε ότι έχει βίντεο που δείχνει την παράδοση χρημάτων στον ίδιο τον Μίλο Τζουκάνοβιτς .

 Ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας επειδή οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος του είναι αβάσιμες. Ο Κνέζεβιτς πριν από δύο ημέρες κατέθεσε μήνυση εναντίον του Τζουκάνοβιτς ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που είχε ιδιοποιηθεί περιουσιακά στοιχεία αξίας 170 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Κνέζεβιτς , για τον οποίο η αστυνομία του Μαυροβουνίου υποστηρίζει ότι τον αναζητά η Ιντερπόλ, βρίσκεται υπό την προστασία της βρετανικής αστυνομίας η οποία τον μετέφερε σε άλλο ασφαλές σπίτι, μετά την εμφάνιση αγνώστου, μη ενοίκου, που προσπάθησε να μπει στο κτήριο. 


Οι δικηγόροι του Κνέζεβιτς δήλωσαν ότι «η βαλκανική μαφία με διαταγή του Τζουκάνοβιτς προσπαθεί να δολοφονήσει τον Κνέζεβιτς» Το Σάββατο έγιναν διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος Τζουκάνοβιτς στην Ποντγκορίτσα και την Τσετίνιε, κεντρικό σύνθημα, «Είναι τελειωμένος μην τον φοβόσαστε!. (Gotov je, ne boj se»).


ΠΟΝΤΓΚΌΡΙΤΣΑ. Η  Επιτροπή για την υπεράσπιση των  ηγετών του Δημοκρατικού Μετώπου Άντριγια Μάντιτς και Μίλαν Κνέζεβιτς και άλλων κατηγορουμένων, στην δίκη για το υποτιθέμενο   πραξικόπημα , δήλωσε ότι η «πολύκροτη δίκη»  κατέληξε σε μια «απλή φάρσα», και ότι στο εδώλιο του κατηγορημένου  βρέθηκε ο σερβικός λαός που ζει  στη χώρα αυτή. 
Οι Μάντιτς και Κνέζεβιτς, δήλωσαν ότι κατά την συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου παρά την αποχή των δικηγόρων τους θα υπερασπιστούν μόνοι  τους εαυτούς τους έναντι της κατηγορίας για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος.   


ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Στο λιμάνι του Μπαρ, οι τελωνειακές αρχές κατέσχεσαν  31,5 κιλά κοκαΐνης , της οποίας η αγοραία  τιμή υπολογίζεται σε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου