Φεβρουαρίου 19, 2019

Βούλιν . Τα Σκόπια έχουν γίνει το Κέντρο από όπου οργανώνεται η επίθεση των ξένων μυστικών υπηρεσιών στη Σερβία

Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούλιν σχολιάζοντας την συνάντηση στα Σκόπια του Ντράγκαν Τζίλας και του Ζόραν Ζάεφ είπε ότι τα Σκόπια είναι πιά ότι ήταν παλιά η Βουδαπέστη. 

Το κέντρο συνάντησης των πρακτόρων με τους κατασκόπους. «Παλιά το αρχηγείο ων μυστικών Υπηρεσιών ήταν στην Βουδαπέστη και από εκεί οργάνωναν την επίθεση σε βάρος της Σερβίας . 
Τώρα μετακινήθηκαν στα Σκόπια», είπε ο  Βούλιν  και τόνισε ότι μέσω τον Σκοπίων δίνονται χρήματα και υποστήριξη στους πολιτικούς που πιστεύουν ότι μπορεί να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Βούτσιτς με ξένη χρηματοδότηση και την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών διαφόρων δυνάμεων και πρόσθεσε ότι ο μόνος τόπος για τέτοιους πολιτικούς να έρθουν στην εξουσία είναι μέσω της συνεργασίας και της εξυπηρέτησης των ξένων.

 «Η σκληρή στάση του Προέδρου Βούτσιτς που δήλωσε ότι η Σερβία δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις εντολές των πρεσβευτών πυροδότησε συνεχείς επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών. 
Τα Σκόπια έγιναν ένας χώρος από τον οποίο προέρχονται και επιθέσεις κατά της Σερβίας και του Προέδρου Βούτσιτς», είπε ο Αλεξάνταρ Βούλιν. 


Στη χθεσινή συνάντηση του Ζάεφ με τον Ντράγκαν Τζίλας, ο Τζίλας ενημέρωσε Ζάεφ για την τρέχουσα κατάσταση στη Σερβία, καθώς και τις διαδηλώσεις που συνεχίζονται για δύο μήνες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ζάεφ και ο Τζίλας μοιράζονται τις ίδιες κοινωνικές και δημοκρατικές αξίες, συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ της SDSM και της «Ένωσης για τη Σερβία».

Ο Πρόεδρος Βούστις που ρωτήθηκε είπε ότι δεν βλέπει τίποτα παράξενο σε μια συνεργασία ενός κομματικού παράγοντα με μια κυβέρνηση και ότι δεν τον ενοχλεί   η συνεργασία Τζίλας -Ζάεφ. Είπε όμωε ότι αποτελεί κυνισμό να παριστάνει ο  Τζίλας  που κατέστρεψε επιχειρήσεις και απέλυσε χιλιάδες ανθρώπους τον Σοσιαλδημοκράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου