Φεβρουαρίου 21, 2019

Μαυροβούνιο. Συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση «φακελάκι»

Η στιγμή που ο Στιέποβις πήρε τα χρήματα από τον Κνέζεβιτς της Ατλας Μπανκ


 Στο Κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρία για συζήτηση σχετικά με την υπόθεση «φακελάκι» στη οποία συμμετείχε ο Γενικός Εισαγγελέας Ίβιτσα Στάνκοβιτς. 
Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ράνκο Κριβοκάπιτς, είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι « το Μαυροβούνιο σήμερα βγηκε στο δρόμο,» και ότι «οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να είναι στους δρόμους ζητώντας Δημοκρατία». 

Ο Νεμπόισα Μεντόγιεβιτς από το Δημοκρατικό Μέτωπο είπε ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα των Σπεσιαλίστων είναι μια εγκληματική Οργάνωση, που την διοικούν οι αδελφοί Τζουκάνοβιτς που λεηλατούν τη χώρα». Ο Μεντόγιεβιτς είπε ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και αντί οι Εισαγγελείς να ελέγχουν την εξουσία Τζουκάνοβιτς εξουσιάζει τους εισαγγελείς.
 Ο Μεντόγιεβιτς κάλεσε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Μετώπου να έρθουν για να διαμαρτυρηθούν στην Ποντγκόριτσα, στο συλλαλητήριο του Σάββατου 23 Φεβρουαρίου στις 18.00. 

Από την κοινοβουλευτική ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος των Σοσιαλιστών Νίκολα Ρακότσεβιτς, είπε ότι η εκμετάλλευση της υπόθεσης από την αντιπολίτευση έχει στόχο την αποσταθεροποίηση του Μαυροβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου