Φεβρουαρίου 18, 2019

Σκόπια. Ζάεφ και Αχμέτι συμφώνησαν να βρουν ένα κοινό υποψήφιο για την προεδρία

Προσερχόμενος στο Κλαμπ των βουλευτών ο Ζάεφ δήλωσε ότι η Σιλιανόφσκα είναι το αντίθετο της έννοιας μιας κοινωνίας για όλους και απαντώντας σε ερωτήσεις για το νεποτισμό είπε ότι ορισμένοι από τους συγγενείς των στελεχών του Κόμματος θα παραιτηθούν από τις θέσεις που προσλήφθηκαν. Ο Αχμέτι προσερχόμενος είπε ότι δεν είναι καλό για τον Ζάεφ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές.
Ο Ζάεφ και ο Αχμέτι συμφώνησαν ότι υα δυο κόμματα θα καταλήξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε ένα κοινό συναινετικό υποψήφιο ώστε η SDSM και το DUI να πάνε μαζί στις εκλογές. Ο Ζάεφ  έριξε τα προεκλογικά σύνθηματα  «μιας κοινωνίας για όλους τους  πολίτες», και το «η χώρα πηγαίνει προς τα εμπρός».



Στις Βρυξέλλες η κ.Μογκερίνι σε συνέντευξη τύπου μετά το  Συμβουλίο των Υπουργών  Εξωτερικών, είπε ότι η Βόρεια για να πάρει την έναρξη των διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο, θα πρέπει να προχωρήσει με μεγάλη αποφασιστικότητα η μεταρρυθμιστική ατζέντα. «Οι μεταρρυθμίσεις είναι εξίσου σημαντικές με τη συμφωνία για το όνομα», είπε.



Το ταμείο ασφάλισης υγείας της Μακεδονίας αύξησε τις ποσοστώσεις των φαρμακείων κατά 12000  δηνάρια για τον Φεβρουάριο λόγω της κατάστασης με την  γρίπη και την επιδημία  ιλαράς.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι έγιναν έρευνες σε 13 σπίτια , στα Σκόπια, το Τέτοβο και το Κουμάνοβο, όπου συνελήφθησαν. 39 πρόσωπα  που συγκροτούσαν εγκληματική ομάδα που έκανε  εμπόριο όπλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου