Ιανουαρίου 29, 2019

Ρουμανία: Το «βαθύ» Κράτος Δικαίου προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις κατά του κακού Ντραγκνέα. Εφυγε από το PSD ο φευγάτος από καιρό Μιχάι Τουντόζε

Ο αντιπρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μιχάι Τουντόζε που έγινε επ ολίγον πρωθυπουργός ελέω Γιοχάνις και ο οποίος ήταν εσωκομματικής αντίπαλος του Λίβιου Ντραγκνέα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το κυβερνόν Κόμμα Tudose και προσχώρησε στο Κόμμα «Προ Ρουμανία» του Βίκτορ Πόντα.

Ο Τουντόζε στην δήλωσή του είπε ότι, «η σημερινή ηγεσία του PSD έχει αλλάξει τη δημόσια ατζέντα από προσωπικές ατζέντες», και ότι «οι προσπάθειες του για διάλογο» έπεσαν στο κενό και «δεν λαμβάνονται υπόψη» και ότι «η παραίτησή του είναι μια τελευταία κίνηση για να αποστασιοποιηθεί από αυτό τον τρόπο διακυβέρνησης του κυβερνώντος Κόμματος και της χώρας».

 «Πιστεύω ακράδαντα ότι οι εγχώριες προτεραιότητες, θα πρέπει να είναι τα νοσοκομεία η περίθαλψη, τα σχολεία και η εκπαίδευση, οι υποδομές και οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις και μια δίκαιη δικαιοσύνη, για τους ανθρώπους. Όχι μόνο για λίγους», είπε ο Τουντόζε αναφερόμενος στις επανειλημμένες απόπειρες του κυβερνώντος κόμματος να τροποποιήσει τους νόμους για του Δικαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου