Ιανουαρίου 30, 2019

Το Δημοκρατικό Κόμμα περιμένει να βάλει νερό στο κρασί του ο Χαραντινάι

Οι προσκείμενοι στο Δημοκρατικό Κόμμα του Κοσσυφοπεδίου αναλυτες προβλέπουν από χθες ότι ο Χαραντινάι δεν θα πάει σε εκλογές αλλά θα ανακοινώσει ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας την αναστολή των δασμών για 120 ημέρες. «Εάν ο Χαραντινάι εξακολουθεί να επιμένει στη διατήρηση των τελών, οι εκλογές είναι σχεδόν βέβαιες, δεδομένου μάλιστα ότι η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο περιπλέκεται από τις απεργίες, έγραψε η «Μπότα Σοτ».

 Ο Πρόεδρος Θάτσι έδωσε χθες στην δημοσιότητα την επιστολή του προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου ,στην οποία τόνιζε ότι , «το Κοσσυφοπέδιο είναι έτοιμο να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς για την επίτευξη μιας σφαιρικής και ισορροπημένης λύσης με τη Σερβία , που θα καλύπτει όλα τα σοβαρά προβλήματα ώστε να τερματιστεί η σύγκρουση με τη Σερβία και να έρθει η ειρήνη σε ολόκληρη την περιοχή». 

Ο ηγέτης του «Κινηματος Αυτοδιάθεσης, Αλμπίν Κούρτι, στην σημερινή ομιλία του στη Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε νέες «μαζικές διαμαρτυρίες», εάν ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου. Χασίμ Θάτσι» δεν σταματήσει να προωθεί την ιδέα για αλλαγές του εδάφους του Κοσσυφοπεδίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου