Ιουνίου 24, 2018

Συναυλία της Χορωδίας «Αλεξαντρόφ», στον Άγιο Σάββα στο Βελιγράδι

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η Χορωδία του Ρωσικού Στρατού «Αλεξαντρόφ», έδωσε χθες υπαίθρια συναυλία για το κοινό του Βελιγραδίου μπροστά στον Άγιο Σάββα. Η Χορωδία του Ρωσικού Στρατού «Αλεξαντρόφ», που φετος γιορτάζει τα 30 της Χρόνια έδωσε την πρώτη της Συναυλία στις 12 Οκτωβρίου 1928 στη Μόσχα. Την παράσταση μετείχαν 50 μέλη της χορωδίας, 30 μέλη της ορχήστρας, τέσσερις σολίστες και 26 χορευτές, παρακολούθησαν η λεσβία πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς, ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι Αλεξάντερ Τσεπούριν , και οι υπουργοί Εσωτερικών και Άμυνας της Σερβίας Νεμπόισα Στεφάνοβιτς και Αλεξάνταρ Βούλιν. Πριν την συναυλία δέχτηκε την Χορωδία ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς θα συναντηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι. 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο υπουργός άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούλιν δήλωσε πως ότι καταστράφηκε ή υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ, θα επισκευαστεί και θα τεθεί σε λειτουργία .

 ΠΟΝΤΓΚΌΡΙΤΣΑ .Παρουσιάστηκε χθες η πρωτοβουλία του Σερβικού Εθνικού Συμβουλίου του Μαυροβουνίου για τη διοργάνωση δημοψήφισματος σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να αναγνωρίσει το αλβανικό ψευδοκράτος στην επικράτεια του Κοσσυφοπέδιου και του Μετόχιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου