Σεπτεμβρίου 05, 2024

Βούτσιτς : Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές σε πολλούς αθλητικούς οργανισμούς

 Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε πολλές εθνικές αθλητικές οργανώσεις. Ο Vucic δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στα έργα στο δρόμο Sabac-Loznica ότι σε λίγες ημέρες τα γήπεδα στη Λοζνιτσα  και το Ζάγιετσαρ  θα λάβουν άδειες για να παίξουν διεθνείς αγώνες εκεί. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στο χάντμπολ. 

Δεν μπορείτε να φτάσετε σε όλα ταυτόχρονα, αλλά θα είναι και σε άλλες Ομοσπονδία, στην κωπηλασία σε πολλά άλλα. Σε ορισμένα αθλήματα, εδώ και 20 χρόνια, δεν έχουμε καταφέρει να συνέλθουμε από τις δικές μας διαμάχες, ματαιοδοξίες, βλακείες και τον αγώνα για κάποια χρήματα που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, ότι μόνο μια ομάδα ματαιόδοξων ανθρώπων θέλουν να παλέψουν γι 'αυτό ή δεν είναι αρκετά ικανοί", δήλωσε ο Vucic απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σερβίας μπορεί να παίξει έναν καλό αγώνα εναντίον της Ισπανίας απόψε χωρίς εκείνους τους παίκτες που ακύρωσαν τη συμμετοχή τους. 

 Οι παίκτες της Σερβίας θα παίξουν εναντίον της Ισπανίας στον πρώτο γύρο του Nations League απόψε στις 20:45. 

 Ο Vucic επεσήμανε ότι δεν ήταν πολύ αισιόδοξος, αλλά πρόσθεσε ότι ελπίζει και εμπιστεύεται το μαχητικό πνεύμα των Σέρβων ποδοσφαιριστών.

 Η εθνική ομάδα είναι ιερή. Όταν μου λέει ότι κάποιος πήγε να παίξει σε άλλη εθνική ομάδα, το αντιλαμβάνονται διαφορετικά, γιατί είναι καλό για αυτόν στην καριέρα του. Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, πώς εσείς, ως πολίτης της Σερβίας και Σέρβος, μπορείτε να πάτε και να παίξετε για άλλη εθνική ομάδα», ρώτησε ο Vucic, προσθέτοντας ότι μπορεί να είναι ντεμοντέ. « Για μένα, η εθνική σημαία, το εθνόσημο, είναι ιερό.  Αλλά όταν η χώρα σου σε καλεί να κάνεις κάτι, όταν σε καλεί η εθνική σου ομάδα, τότε είναι υποχρέωσή σου να ανταποκριθείς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας. Έχω μόνο επτά εξετάσεις για να περάσω, οπότε θα έχω πτυχίο πανεπιστημίου για να γίνω προπονητής μπάσκετ. Ελπίζω να το κάνω αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο. Απόψε θα είμαι στην προπόνηση των νέων της KK Loznica για πρώτη φορά, ο προπονητής θα με αφήσει να προσπαθήσω για δέκα λεπτά να χωριστώ σε δύο καλάθια», δήλωσε ο Vucic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου