Σεπτεμβρίου 28, 2024

Μαυροβουνιο. Συνελήφθη επαγγελματίας ψηφοφόρος με 23 δελτία ταυτότητας

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Αστυνομίας για τον τομέα καταπολέμησης του εγκλήματος, Λάζαρ Σκεπάνοβιτς, δεν μπόρεσε να πει σήμερα για ποιο κόμμα εργάστηκε ο συλληφθείς με τις 23 ταυτότητες. 

 Ο Σκεπάνοβιτς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, αλλά ότι «υπήρξε σίγουρα ποινικό αδίκημα παραβίασης των εκλογικών δικαιωμάτων» και ότι οι ταυτότητες δεν αγοράστηκαν από τα κόμματα που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία.

 Το άτομο τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή του βρέθηκαν 23 έγγραφα ταυτότητας. Εξακολουθούν να συλλέγονται αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες του κρατουμένου. Δεν μπορώ να πω για ποιο κόμμα το έκανε, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή, αλλά υπήρξε σίγουρα παραβίαση του δικαιώματος ψήφου. Έχει διαταχθεί να τεθεί υπό κράτηση", επεσήμανε ο Σκεπάνοβιτς. 

 Πρόσθεσε ότι ένας από τους ανακριτές στη διαδικασία δήλωσε σε δήλωσή του για ποιον πούλησε την ταυτότητα, αλλά ότι δεν θα μιλήσει γι 'αυτό. Έδωσε εντολή στα μέσα ενημέρωσης να επικοινωνήσουν με την αρμόδια εισαγγελία για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου