Μαΐου 31, 2020

Ρεπούμπλικα Σεβερνοματσεντόνιγια: 62 νέα κρούσματα και δυο νεκροί




  Τις τελευταίες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν 771 τεστ από τα οποία επιβεβαιώθηκαν 62 νέα κρούσματα. 24 στα Σκόπια, 2 στο Κουμάνοβο, 14 στο Στιπ, 12 στο Τέτοβο και από ένα  σε Στρούγκα, Βελές, Κοτσάνι , Γκόστιβάρ,  και Βαλαντόβο.
Δεν είναι σαφές εάν στους 12 από το Τέτοβο περιλαμβάνονται  και οι Έξι ποδοσφαιριστές από τις ΠΑΕ «Ρενόβα» και «Σκέντια». Την είδηση ανακοίνωσε το «Μακεδονικό Συνδικάτο ποδοσφαιριστών» που οργάνωσε τα τεστ για όλους τους ποδοσφαιριστές πριν από την αναγγελθείσα επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.
Δύο ασθενείς πέθαναν κατά την ίδια περίοδο. Ήσαν από το Γκόστιβαρ και τον Στρούγκα.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ρεπούμπλικα Σεβερνοματσεντόνιγια  από την έναρξη της επιδημίας είναι 2226, ο αριθμός των ασθενών που ανέρρωσαν  είναι 1552, ο αριθμός των νεκρών είναι 133, και  ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων  είναι 541.
Ο αντιπρόεδρος της  SDSM Μοχάμεντ Ζεκίρι ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Ζεκίρι ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του και το τριών μηνών μωρό τους έχουν επίσης προσβληθεί από τη λοίμωξη.
«Παρά την αυστηρή τήρηση των μέτρων και την ελάχιστη επαφή με τους ανθρώπους, θέλω να σας ενημερώσω μαζί με τη σύζυγό μου και  την τριών μηνών κόρη μας διαγνωστήκαμε   θετικοί  στον κορωνοϊό», έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου