Νοεμβρίου 27, 2019

Ο σεισμός καταπλάκωσε και τον Ράμα

Όλοι οι δρόμοι στην Αλβανία οδηγούν στο Δυρράχιο, και όλα τα ΜΜΕ είναι έξω φρενών με τον «ανάλγητο», «Ολιγαρχικό» κ. Καστράτι, που πήρε με ΣΔΙΤ τον Εθνικό Δρόμο και εξακολουθεί να χρεώνει με 660 λεκ, διόδια όποιον πάει να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους. Το «μικρό» «βαλκανικό Σένγκεν» πάντως λειτούργησε «αντισεισμικά». 
Εκτός από την Αθήνα, Βελιγράδι και Σκόπια έστειλαν στην Αλβανία πυροσβέστες. Οι Κροάτες έστειλαν διασώστες με σκυλιά. Ένα αεροπλάνο με διασώστες έστειλε και ο Ταγίπ, που όμως πολύ δύσκολα θα διασώσουν τους «καταπλακωμένους» «Σοσιαλιστές» και τον Έντυ, που δεν χάλασε το πρόγραμμα του και συζητούσε για επενδύσεις με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σαλμάν. 
Το Κόσσοβο θρηνεί και αυτό, με μεσίστιες σημαίες και ενέκρινε 500.000 ευρώ για (συμβολική) βοήθεια. Θρηνούν και στο Τέτοβο. Οι Νεκροί στην Αλβανία έχουν φτάσει τους 32. Τα κατεστραμμένα κτήρια τα 600. Ο σεισμός στην Αλβανία ενεργοποίησε και ένα επίκεντρο στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, 11 χλμ από την Νεβεσίνιε που έδωσε έναν σεισμό 5,4 Ρίχτερ. Θύματα δεν υπήρχαν αλλά καταγράφηκαν ζημίες σε σχολεία. Το Μαυροβούνιο, σείετε ολόκληρο, αφού τα σύνορα δεν σταματούν στο Ροζάι, τις δονήσεις των μετασεισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου