Μαΐου 30, 2019

Επί τροχάδην

ΠΡΙΣΤΙΝΑ. Έξι Σέρβοι, που συνελήφθησαν από τις ειδικές δυνάμεις του Κοσσυφοπέδιου στο Ζούμπιν Πότοκ την Τρίτη, αφέθηκαν Ελεύθεροι αφού η δικαστής Λίλιανα Στεφάνοβιτς του Δικαστηρίου της Μιτρόβιτσα απέρριψε την αίτηση της εισαγγελίας του Κοσσυφοπεδίου για έκδοση διαταγής κράτησης . ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η Γερμανική εταιρεία αιμοκάθαρσης, «Fresenius» , σύμφωνα με έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ έχει παραδεχθεί ότι λάδωσε γιατρούς στη Σερβία και αρκετές άλλες χώρες στον κόσμο για να πάρει δουλειές. ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Η USAID ανακοίνωσε ότι συγκεντρώθηκαν για τη Σερβία 27,3 εκ. ευρώ από διάφορες δωρεές από πολίτες, και εταιρείες, που προορίζονται για τα θεσμικά όργανα, οργανισμούς , ΜΚΟ και ιδιώτες.
 ΔΥΡΡΑΧΙΟ Άρχισε σήμερα στο Δυρράχιο διεθνής διάσκεψης για την περιφερειακή συνεργασία στην επαγγελματική ασφάλεια και υγείας στην οποία μετέχουν εμπειρογνώμονες , εκπροσώποι των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, εκπροσώποι των κυβερνήσεων και κοινωνικοί εταίροι που συμμετέχουν ενεργά στο πεδίο της ασφάλειας και υγείας στην εργασία. 
ΤΙΡΑΝΑ. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Δημοκρατία της Αλβανίας, Λουίτζι Σορεζα παρότρυνε όλα τα πολιτικά κόμματα να δεσμευτούν σε διάλογο προς όφελος όλων, πριν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου