Φεβρουαρίου 13, 2019

Αλβανία: Το συνταγματικό δικαστήριο απέμεινε μονομελές

Στο Αλβανικό συνταγματικό δικαστήριο έχει απομείνει μόνο ένας από τους εννέα δικαστές, που το συγκροτούν. Σήμερα απολύθηκε ο όγδοος . 
Ο Γκάνι Ντιτζάρι στη δήλωση Πόθεν Εσχες του οποίου υπήρχαν αντιφάσεις σχετικά με την έκταση και την τιμή αγοράς του οικοπέδου που είχε αγοράσει.
 Η επιτροπή ελέγχου διαπίστωσε επίσης ότι η οικογένεια του Ντιτζάρι ήταν συνδεδεμένη με πρόσωπα που είχαν εγκληματική δραστηριότητα. 
Ο μοναδικός δικαστής που παραμένει στο συνταγματικό δικαστήριο είναι ο Βιττόρο Τούσα.
 Στα μέσα του Δεκεμβρίου , απομακρύνθηκε ο Πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου, Μπασκίμ Ντέντγια , αφού δεν μπόρεσε να εξηγήσει την προέλευση της περιουσίας του. Η ειδική Επιτροπή, δήλωσε ότι ο Ντέντγια έκανε ανακριβείς δηλώσεις.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ . Οι Γερμανικές Αρχές ανακοίνωσαν  ότι οκτώ Αλβανοί υπήκοοι έχουν κατηγορηθεί για λαθραία εισαγωγή  1,8 τόνων  κοκαΐνης στη Γερμανία, Η Κοκαΐνη μεταφερόταν μαζί με μπανάνες από το Εκουαδόρ και παραδινόταν στο λιμάνι του Αμβούργου.

Η  εισαγγελείς του Λάντσχουτ της Βαυαρίας άσκησαν τις διώξεις σήμερα. Οι κατηγορούμενοι των οποίων τα ονόματα λόγω του προσωπικού απορρήτου δεν ανακοινωθήκαν    αντιμετωπίζουν έως και 15 χρόνια στη φυλακή, αν καταδικαστούν. Αρχές άρχισαν την έρευνα το 2017 όταν βρέθηκα Κοκαΐνη σε βαυαρικό σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου