Αυγούστου 11, 2018

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ. Πρεζάκιας σκότωσε οκτώ συγγενείς του με Καλάσνικωφ

Ένας 24χρονος πρεζάκιας σκότωσε χθες το απόγευμα στο χωριό Ρεζουλάι στον Αυλώνα, ( 90 χλμ νότια των Τιράνων), οκτώ συγγενείς του και τραυμάτισε 6, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
 Ο Ριντβάν Ζουκάι μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς του και του παππού του με το Καλάσνικοφ και τους πυροβόλησε τους. Μαζί τους σκοτώθηκαν δύο άλλα άτομα από την οικογένεια του θείου του. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του θείου του, που ήταν μόλις 30 μέτρα μακριά, και σκότωσε τέσσερα ακόμα άτομα, το θείο του, τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, εκ των οποίων το ένα ήταν 16 και το άλλο 8 ετών. Τραυματίστηκαν και έξι άλλοι. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το χωριό, ο δολοφόνος δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά ήταν ένας χρήστης ναρκωτικών. Οι Γείτονες λένε και ότι οι Ζουκάι είχαν διαφορές για τα κτήματα. 

Ο Ριτβάν Ζικάι συνελήφθηκε μετά από 12 ώρες. Όταν συνελήφθη, ήταν εντελώς ήρεμος και παρέδωσε το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα. Κατά την δωδεκάωρη περιπλάνηση του έστελνε μηνύματα από τα κοινωνικά δίκτυα και έστειλε μήνυμα και στον Έντι Ράμα προκαλώντας τον να τον βρει.

Σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ, ο λόγος για τον οποίο ο Ζικάι σκότωσε την οικογένειά του ήταν ότι τους έκλεψε έξι κοτόπουλα! Μετά από το γεγονός αυτό μεταξύ του ιδίου και των μελών της οικογένειας υπήρξαν συχνοί καβγάδες. Την ημέρα της δολοφονίας ο δολοφόνος ήταν μεθυσμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου