Ιουνίου 28, 2018

Στο Τζουκανοβιστάν οι ΝΑΤΟκομουνιστές μοιράζονται τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες ειρήνης και της δικαιοσύνης με τον Πάπα

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ. Ο πρωθυπουργός Ντούσκο Μάρκοβιτς δέχτηκε «το δεξί χέρι του Πάπα Φραγκίσκου» και υπουργό εξωτερικών του Βατικανού Καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Πάπας Φραγκίσκος σύντομα θα επισκεφθεί το Μαυροβούνιο Μετά τις συνομιλίες ο Μάρκοβιτς είπε ότι , το μαυροβούνιο και η Αγία Εδρα « μοιράζονται τις θεμελιώδεις αξίες του πολιτισμού της ειρήνης και της δικαιοσύνης» και «κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σχέσεις μεταξύ του Μαυροβουνίου και της Αγίας Έδρας είναι πολύ καλές». «Το Μαυροβούνιο χαιρέτισε την ιστορική επίσκεψη του Καρδινάλιου . Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψή του και οι συνομιλίες που είχαμε, θα οδηγήσει σε στενότερη συνεργασία και κατανόηση. Ελπίζουμε επίσης ότι, στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε την Αυτού Αγιότητα », δήλωσε ο Μάρκοβιτς. Ο Καρδινάλιος μετέφερε πρόσκληση του Πάπα για τον Μίλο να επισκεφτεί την Αγία Εδρα. 

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ . Ο πρωθυπουργός Ντούσκο Μάρκοβιτς στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» είπε ότι δεν υπάρχουν στρατόπεδα για μετανάστες στο Μαυροβούνιο» και ότι «σε περίπτωση μεγαλύτερης εισροής τους, η χώρα θα είναι έτοιμη να αντιδράσει» . Ο Μάρκοβιτς τόνισε ότι το Μαυροβούνιο δεν θα είναι καταφύγιο για τους μετανάστες, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Μάρκοβιτς τόνισε ότι «ποτέ» δεν δήλωσε ότι το Μαυροβούνιο θα κατασκευάσει στρατόπεδα για χιλιάδες παράνομους μετανάστες». Από τους ερωτώντες βουλευτές του Δημοκρατικού Μετώπου ο Κνεζεβιτς επέμενε ότι το δήλωσε στην Αυστριακή Τηλεόραση. Ο Μάρκοβιτς είπε ότι το Μαυροβούνιο θα ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα, σύμφωνα με τις συνταγματικές και δημοκρατικές του αρχές» και ‘με την οικονομική στήριξη της ΕΕ». 

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ . Στο Μαυροβούνιο εισέρχονται 10 έως 20 μετανάστες σε καθημερινή βάση, και οι περισσότεροι προέρχονται από την Αλβανία, δήλωσε Αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Μαυροβουνίου, Βεσκο Νταμιάνοβιτς ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να τηλεφωνούν αμέσως στην αστυνομία σε περίπτωση που παρατηρήσουν κάτι περίεργο σχετικά με τους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου