Ιουνίου 15, 2018

Επί τροχάδην

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ είπε ότι οι φόροι δεν θα μειωθούν προκειμένου να μειωθεί η τιμή των καυσίμων και ότι τα κυβερνώντα κόμματα θα καταψηφίσουν τα συμπεράσματα της «εξεταστικής» του Κοινοβουλίου, για την υπόθεση Ντραγκίσεβιτς

 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ .Με καταθέσεις Στεφάνων τιμήθηκε η 19η επέτειο από το τέλος της μάχης της Κόζαρε , όπου 108 μέλη του γιουγκοσλαβικού στρατού σκοτώθηκαν υπερασπίζοντας τη χώρας από του Αλβανούς τρομοκράτες, τον Αλβανικό Στρατό και το ΝΑΤΟ». 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να υποστηρίζεται ότι πρέπει να αλλάξει η μορφή του διαλόγου μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας με τη συμμετοχή ενός ακόμη μέλους και σημείωσε ότι σε αυτή την περίπτωση η Σερβία θα επιδιώξει να μετέχει κάποιος που θα υποστηρίξει τα συμφέροντά της.

 ΤΙΡΑΝΑ. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Πασκάλ Μίλο, είπε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί σύντομα συμφωνία μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων. Ο Μίλο αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ότι δεν θα πάει για διακοπές χωρίς να διευθετήσει το ζήτημα με την Αλβανία και πρόσθεσε ότι οι εμπειρογνώμονες των δύο χωρών εργάζονται για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου