Ιουνίου 17, 2018

Τι μαγειρεύει ο κ.Μυλλερ στη Σερβία;

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ.Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ασφάλειας στην Μπάνια Λούκα Πρέντραγκ Κέρανιτς δήλωσε ότι στη Σερβική Δημοκρατία εκτυλίσσεται το ίδιο σενάριο που παίχτηκε στη Σερβία στις 5 Οκτωβρίου 2000 και τόνισε ότι η βασική ιδέα είναι «να δημιουργηθεί μια «κρίσιμη μάζα» στους δρόμους για να προκαλέσει ταραχές», οι οποίες θα δικαιολογούν την αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Σερβικη Δημοκρατία για να «ηρεμήσει την κατάσταση», ενώ στην πραγματικότητα θα κάνουν το παν για να αλλάξει η κυβέρνηση». 
Η Πρωθυπουργός Ζέλικα Τσβιγιάνοβιτς δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις για τα Καύσιμα στη Σερβική Δημοκρατία Σέρπσκα είναι καλά σχεδιασμένες, ώστε να αποσταθεροποιήσουν την οντότητα και την κυβέρνησή της. 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες επιδιώκεται με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων η αποσταθεροποίηση της Σερβίας, προκειμένου να επιβληθεί το συντομότερο δυνατό μια λύση για το Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι. Ο κ. Ντάτσιτς είπε ότι οι πιέσεις και οι εκβιασμοί δεν θα επιταχύνουν μια συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και την Πρίστινα. 

ΒΕΛΙΚΑ ΚΛΑΝΤΟΥΣΑ.Ένας Μαροκινός μετανάστης σκοτώθηκε χθες σε επεισόδιο στην ΒελίκαΚλάντουσα. 

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο υπουργός Εμπορίου δήλωσε ότι οι εταιρείες πετρελαίου στη Σερβική Δημοκρατία που υποσχέθηκαν στην κυβέρνηση τη μείωση των τιμών των καυσίμων κατά πέντε πφένιγκ του μάρκου έχουν κρατήσει την υπόσχεσή τους. 

ΣΟΚΟΛΑΤΣ. Με καταθέσεις Στεφάνων στο στρατιωτικό κοιμητήριο άρχισαν οι εκδηλώσεις για την 23η επέτειο για την υπεράσπιση της περιοχής Σεράγεβο και Ρομάνιαστον πατριωτικό πόλεμο του 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου