Μαΐου 26, 2018

Οι εχθροί του Ταγίπ χτυπάνε τις τουρκικές εξαγωγές

Το βουλγάρικο τελωνείο στο μεθοριακό σταθμό με την Τουρκία Καπιτάν Αντρέεβο ανακάλυψε ποσότητα ηρωίνης191,2 κιλών ,αξίας (κατά την εκτίμηση των τελωνειακών) 6 εκατομμύριων ευρώ .Η ηρωίνη, ήταν κρυμμένη κρυμμένη σε φορτηγό με τουρκικές πινακίδες που πήγαινε στο Βέλγιο . 
Ο Τούρκος οδηγός και το φορτηγό κρατήθηκαν. Οι τελωνιακοί της Βουλγαρίας κατέστρεψαν δια της πυράς και 366 κιλά ναρκωτικές ουσίες, από τις οποίες ήταν: 250 κιλά χασίσι. 78 κιλά έκσταση, 18 κιλά ηρωίνη, 9 κιλά αμφεταμίνες, 3 κιλά κοκαΐνη και 8 κιλά άλλες ουσίες. Η συνολική αξία των κατεστραμμένων ναρκωτικών ουσιών στην «μαύρη αγορά» θα ήταν 11.5 εκ. ευρώ.
Αλλά και η Σερβική αστυνομία χτύπησε τους ανταγωνιστές των Αλβανών σε συνεργασία με τους Αυστριακούς. Σε κοινή επιχείρηση εντός της Αυστρίας συνέλαβαν 26 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών από τους 24 ήταν πολίτες της Σερβίας, ένας Αυστριακός και ενας Μαυροβούνιος. Μαυροβουνίου. Η επιχείρηση εντόπισε 14 υδροπονικά θερμοκήπια για την καλλιέργεια χασίς σε τεχνητές συνθήκες και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων και 10 κιλά επεξεργασμένου χασίς. Καταχέσθηκαν ακόμα , 3,2 χιλιόγραμμα  κοκαΐνης, 600 γραμμάρια ηρωίνης, και περίπου 80.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου