Απριλίου 03, 2018

Αλβανία: Έκκληση Μπάσα για πολιτική ανυπακοή

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, τίμησε τη μνήμη των «τεσσάρων μαρτύρων της Δημοκρατίας» που έπεσαν μαχόμενοι με τις δυνάμεις ασφαλείας των κομμουνιστών στη Σκόδρα στις 2η Απριλίου 1991.

27 χρόνια αργότερα, τόνισε, οι συγγενείς των νεκρών ζητούν να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι ένοχοι.

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, είπε ότι σήμερα στην εξουσία βρίσκονται οι κληρονόμοι εκείνων που ήταν 27 χρόνια πριν.

Ο κ. Μπάσα είπε ότι, «αυτό που ξεκίνησε στο Κούκες δεν θα σταματήσει και θα συνεχιστεί μέχρι να ανατραπεί η τυραννία του εγκλήματος», και να κοπούν οι δεσμοί μεταξύ του εγκλήματος και της πολιτικής.
«Η χώρα μας κυβερνάται από μια συμμορία που ληστεύει τους Αλβανούς και το Κούκες το έδειξε αυτό πολύ καθαρά», είπε και τόνισε ότι το «Δημοκρατικό Κόμμα» δεν θα κάνει μποϋκοτάζ του Κοινοβουλίου, αλλά αποφάσισε να οργανώσει λαϊκές διαμαρτυρίες εναντίον της κυβέρνησης, και να καλέσει το λαό σε πολιτική ανυπακοή.
Έχουμε έφεση χωρίς συμπλέγματα για πολιτική ανυπακοή. Ας μπλοκάρουν τους δρόμους! «Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να σταματήσουν να πληρώνουν τους φόρους. Το φόρο ιδιοκτησίας, τα διόδια , τους λογαριασμούς για το νερό, την ηλεκτρική ενέργεια», δήλωσε ο Μπάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου