Απριλίου 28, 2018

Ο Ντόντικ ξεβράκωσε τη πορτοκαλί αντιπολίτευση που έκανε σημαία της τον Δαβίδ

Μπάνια Λούκα. Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Νεντέλικο Τσουμπρίλοβιτς συγκάλεσε την ολομέλεια σε μια ειδική συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, με μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης την κατάσταση της ασφάλειας στην Μπάνια Λούκα και τη Σερβική Δημοκρατία , λέγοντας «Δικαιοσύνη για τον Νταβίντ - δικαιοσύνη για όλους».Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των SNSD , Ράντοβαν Βίσκοβιτς , δήλωσε ότι ο θάνατος του νεαρού κάτοικου της Μπάνια Λούκα Νταβίντ Ντραγκίτσεβιτς, δεν πρέπει να εξεταστεί μονωμένα, αλλά ότι το Κοινοβούλιο της Σερβικης Δημοκρατίας θα πρέπει να συζητήσει την ασφάλεια στη Σερβική Δημοκρατία ωστε να υπάρχει «δικαιοσύνης για όλους».
Ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ είπε ότι θέλει η υπόθεση του Δαβίδ Ντραγκίτσεβιτς, να λυθεί το συντομότερο δυνατόν και ζήτησε από αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν εκ νέου την υπόθεση.
Ο Πρόεδρος  Ντόντικ , ζήτησε από την Εισαγγελία και την αστυνομία της Δημοκρατίας Σέρπσκα να επιταχύνει τις έρευνες για το θάνατο του Νταβίντ Ντραγκίτσεβιτς και στη συνέχεια, να ενημερώνουν το κοινό με διαφάνεια σχετικά με τα ευρήματά τους. Ο Ντόντικ είπε ότι στηρίζει την ιδέα για μια ειδική συνεδρίαση του Κοινοβουλίου και είπε ότι θα παραστεί στην ειδική σύνοδο και ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί από τη δικαιοσύνη και όχι από το «πεζοδρόμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου