Δεκεμβρίου 19, 2017

Όταν οι αριστεροί διεθνιστές κατέστρεψαν τις ελληνικές βιοτεχνίες

Στις 3:07 το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Οι ζημιές σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς της Πυροσβεστικής ανήλθαν σε 2 δισεκατομμύρια δραχμές.
Ο δημιουργός και ψυχή του «Μινιόν» Γιάννης Γεωργακάς υπολόγισε σε 2 δις την αξία του εμπορεύματος που χάθηκε.καταστράφηκαν δεκάδες προμηθευτές του Μινιόν. Το ίδιο και με τον Κατράντζο.
Στις 22 Δεκεμβρίου ανέλαβε την ευθύνη για τους εμπρησμούς η «Επαναστατική Οργάνωση Οκτώβρης 80».
Στην προκήρυξή της, που ταχυδρομήθηκε στις εφημερίδες, δικαιολόγησε την υποστηρίζοντας ότι «κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια». Ακολούθησε στις 3 Ιουνίου 1981 η πυρπόληση των πολυκαταστημάτων «Κλαουδάτος» και «Ατενέ» και στις 4 Ιουλίου του «Δραγώνα».
Το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων έβαλε την «ταφόπλακα» στο ελληνικό λιανεμπόριο και οδήγησε στην εισβολή των ξένων πολυκαταστημάτων στη χώρα μας. Θέση για τη διπλή εμπρηστική επίθεση της 19ης Δεκεμβρίου , ο ΕΛΑ, κατήγγειλε κάποιους που αποχώρησαν και μάλιστα, στο περιοδικό «Αντιπληροφόρηση» ότι η εμπρηστική ουσία έχει εισαχθεί από την Ολλανδία. Όλα τα γεγονότα της 19ης Δεκεμβρίου θα τα διαβάσετε εδώ
‘http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/12/19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου