Οκτωβρίου 13, 2017

Οι Αλβανοί τίμησαν έναν αμερικανό-εβραίο δολοφόνο

Ένας αμερικανός πιλότος που βομβάρδισε τη Σερβία το 1999 κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ ,τιμήθηκε στο Κόσοβο με το ματάλιο του«Τάγματος της Ελευθερίας» , επειδή βομβάρδισε τους Σέρβους.
Ο διοικητής της δυναμης Ασφαλερίας , (KSF) Ραχμάν Ράμα, εξ ονόματος του Προέδρου Χασίμ Θάτσι απένειμε το μετάλλιο Ντέιβιντ Γκολντφέιν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμύνης ο στρατηγός Ράμα «ευχαρίστησε τον Γκολντφέιν για τη θυσία του για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο» και είπε ακόμη ότι «ο λαός του Κοσσυφοπεδίου θα είναι για πάντα ευγνώμων προς τον αμερικανικό στρατό».

Ο Πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, επισκέφθηκε χθες το Υπουργείο «Αμύνης» του Κοσσυφοπεδίου, όπου δήλωσε ότι «η ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο ΝΑΤΟ εγγυάται ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τις μειονότητες» και «θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια για τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου.
«Είμαι πεπεισμένος ότι η Δυναμη Ασφαλείας (KSF) θα έχει την εμπιστοσύνη της Σερβικής κοινότητας», δήλωσε και υπογράμμισε ότι ο στρατός πρέπει να αποκτήσει , « συνταγματική εντολή».
Ο υπουργός Ρουστέμ Μπερίσα ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με την διαδικασία μετασχηματισμού της KSF σε στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου